Pouzdana UAV platforma za efikasno i precizno prikupljanje podataka

Leica Aibot AX 20

Profesionalni premer, mapiranje terena i inspekcija infrastrukturnih objekata su dinamični procesi i baza za mnoge inženjerske projekte. Leica Aibot AX 20 rešenje donosi mnoga poboljšanja u industriju premera efikasno prikupljajući podatke na terenu potrebne za generisanje ortofoto snimaka, 3D modela i oblaka tačaka visoke rezolucije i gustine 

Ova leteća platforma je specijalno dizajnirana za profesionalne industrijke namene. Modularni dizajn čini sistem jednostavnim za korišćenje i spremnim za rad za samo nekoliko minuta. Leica Aibot AX 20 integriše inteligentno upravljanje podacima sa pouzdanom Leica Geosystems GNSS tehnologijom neophodnom za dobijanje visoko preciznih podataka. Platforma može biti opremljena različitim senzorima za prikupljanje podataka.

Kompletno rešenje

Leica Aibot obezbeđuje kompletno UAV rešenje za premer, mapiranje i izgradnju. Omogućuje brzo prikupljanje podataka i jednostavan proces rada dajući vam tako uvid u sve krucijalne informacije tokom celog trajanja projekta.

Čvrsto partnerstvo

UAV platforma na kojoj se bazira Aibot AX 20 rešenje je proizvod kompanije DJI, svetskog lidera u proizvodnji bespilotnih sistema.

Integracija sistema

Inegrišući u potpunosti DJI inovativnu tehnologiju bespilotnog sistema sa Leica opsežnom stručnošću u radu sa visoko preciznim mernim instrumentima, potpuni potencijal UAV tehnologije je na raspolaganju.