Monitoring Box

Leica ComBox60

Svaki projekat automatizovanog praćenja stabilnosti objekata zahteva ne samo senzore, softver, komponente napajanja već i komunikacione uređaje na terenu. Sa svim ovim različitim komponentama instalacija može biti složena i veliki izazov u pogledu kako da sve podesite i automatizujete da bi system radio 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Ovaj proces je sada pojednostavljen sa kompaktnim i laganim Leica ComBox60 uređajem, uklanjajući još jednu prepreku ulasku u svet automatizovanog monitorunga objekata.

1-2-3-Monitor

Dizajniran sa jednostavnošću na umu, ComBox60 treba samo da se montira na terenu, da se senzori povežu sa njim i da pritiskom na dugme bude sve podešen i spreman za početak monitoringa. Čineći specijalizovane i glomazne komunikacione kutije prošlošću, ComBox60 ubrzava i pojednostavljuje podešavanje senzora za geodetski monitoring na terenu.

Robustan i efikasan

Malih dimenzija, kompaktan i lagan, robusni ComBox60 sa IP66 stepenom zaštite na vremenske prilike može da izdrži sve vrste oštrih uslova okruženja, eliminišući potrebu za dodatnim zaštitnim kućištem za spoljašnju upotrebu. Posebno dizajniran režim za uštedu energije, ugrađeni senzori životne sredine i dijagnostika smanjuju potrošnju energije za produženu upotrebu ComBox60 i senzora za monitoring.

Bez gubitaka u podacima

Čak i u slučaju nestanka struje i/ili komunikacije, ComBox60 će nastaviti da autonomno kontroliše senzore za monitoring na osnovu konfigurisanih ciklusa merenja, inteligentno se prilagođavajući uslovima okoline i lokalno registrujući neobrađene podatke. Prenos podataka se nastavlja kada se komunikacija uspostavi. U slučaju nestanka struje, ComBox60 će raditi na unutrašnjoj bateriji.

Centralizovana konfiguracija

Gde god da se realizuju vaši projekti monitoringa objekata, uređaji na terenu treba samo da budu povezani i uključeni. Konfiguracija svih ComBox60 uređaja se zatim izvodi iz kancelarije u jednom centralizovanom prikazu u okviru Leica GeoMoS softvera. Ovo značajno ubrzava proces konfiguracije i takođe vam daje pregled svih vaših ciklusa merenja.

Leica GeoMoS Edge

Pogledajte kako vam Leica GeoMoS Edge omogućava da pratite stabilnost objekata bez prekida u podacima.

Kontaktirajte nas

Potražite sve informacije u vezi prodaje, podrške i servisa.