Leica DD SMART lokatori sa DX Shield softverom - Radite sigurnije, radite brže, radite jednostavnije

Leica DD220 / DD230 SMART

Novi Leica DD SMART sistem lokatora uključuje DD230 / 220 lokatore instalacija, softver DX Shield i generatore signala DA230/220 je kompletno rešenja za detekciju instalacija namenjeno stručnjacima u komunalnim službama i svakome se bavi iskopom ili izgradnjom podzemih instalacija.

Serija Leica DD SMART proizvoda koristi vodeću digitalnu tehnologiju obrade signala u industriji da bi dublje, brže i tačnije identifikovala podzemne resurse u odnosu na bilo koji drugi sistem.

Koristeći pametnu tehnologiju, Leica DD SMART serija može snimiti sve aktivnosti na lokaciji kao i način korišćenja same lokacije omogućavajući vam procenu režima sigurnosti. Mapiranje podzemnih instalacija, zaštita imovine, građevinskog osoblja nikad nije bila jednostavnija sa ugrađenim softverom.

Prenos korisničkih dnevnika i podataka putem uz podršku za više korisnika na više web lokacija promovišu pametan način rada i aktivnosti na lokaciji uz novi nivo sigurnosti u radu.

Leica DD SMART Lokatori & DX Shield Softver - Povezivanje donosi veću produktivnost i štedi vreme.

Leica DD SMART lokatori i DX Shield softver otvaraju vrata u povezani svet, bilo gde i bilo kada. Leica DD SMART lokator poseduje funkcije automatskog osetljivosti koje omogućavaju dublju, bržu i tačniju identifikaciju instalacija.

Lokatori DD230 / 220 SMART su skalabilni i dizajnirani sa najnovijom Bluetooth tehnologijom, pružajući bežičnu vezu sa terenskim kontrolerima ili mobilnim uređajima. Povežite i preuzmite podatke pretrage sačuvane  u internoj memoriji lokatora DD SMART, uključujući i GPS pozicije instalacija, i prebacite ih nazad u kancelariju.

USB povezivanje pruža pogodnu vezu sa softverom DX Office Shield za preuzimanje podataka, analizu i održavanje proizvoda, uključujući kalibraciju. Leica DD SMART lokatori i DX Shield softver pružaju istinsko rešenje za sve aktivnosti na terenu.

Leica DX Shield softver - Da biste bili produktivniji i efikasniji, morate pojednostaviti operacije.

Novi softver Leica DX Shield pruža organizacijama rešenje koji štiti operatere i podzemne instalacije od štete. Automatsko sinhronizovanje i pristup prikupljenim podacima pomoću mobilnog telefona. Aplikacija DX Field Shield pruža operaterima alat za udaljeni prenos, povezujući podatke sa web lokacije sa DX Office Shield ili DX Manager Shield aplikacijama. DX Manager Shield pruža organizacijama centralizovanu platformu za više korisnika sa više lokacija. DX Office Shield pruža organizacijama skalabilno lokalno rešenje sa jednim izvorom podataka. Uspeh vašeg poslovanja počiva na dve vredne investicije: Leica DD SMART lokatoru instalacija i Leica DX Shield softveru.

Bezbednost

Integracija instrukcija za rad pomoću video snimaka, kao i upozorenja za bezbedno korišćenje i dijagnostika da biste zaštitili vašu imovinu i radnike pomoću SMART rešenja integrisanih u DA220/230 lokatore. Sistemsko softvesko rešenje DX Shield i DD SMART lokatori instalacija pružaju organizacijama rešenje za pregled i izveštavanje o načinu upotrebe, što omogućava organizacijama da poboljšaju procese rada tokom upotrebe na terenu.

Softver DX Shield fokusiran je na bezbednost i integritet korišćenja na radilištu, omogućavajući organizacijama da bolje razumeju performanse zadatka i složenost lokacije. Izveštaji koji se lako koriste omogućavaju brz i pogodan pregled upotrebe proizvoda, omogućavajući preduzećima da prepoznaju nedostatke u obuci i nedostatku veština – što dovodi do smanjenja broja presecanja ili kidanja instalacija pri iskopu.

 • Zaštitite svoje osoblje
 • Zaštitite imovinu
 • Zaštitite infrastrukturu
 • Zaštitite svoj ugled
 • Daje vam uvid u to kako se vaša oprema koristi

 

DX Field Shield

Brz i jednostavan prenos podataka o lokatoru i dokumentaciji lokacije.

 • Povezuje aktivnosti na terenu sa DX Manager Shield softevom
 • Povezuje aktivnosti na terenu sa DX Office Shield softverom
 • Dostupno za pametne telefone i tablete

 

DX Office Shield

Pruža konfiguraciju proizvoda, analizu upotrebu lokatora.

 • Povezuje se na CalMaster i povezuje se na Web radi verifikacije i kalibracije
 • Ažurirajte firmver i postavke proizvoda
 • Procesi i izveštaji o podacima o korišćenju lokatora
 • Windows PC sistem

 

DX Manager Shield

Vizuelizujte i izveštavajte o upotrebi lokatora i dokumentaciji lokacije u gotovo realnom vremenu.

 • Centralizovane, dostupne informacije.
 • Procesi i izveštaji o podacima o korišćenju lokatora
 • Sadrži svu dokumentaciju za radilište, npr. forme za zdravlje i sigurnost
 • Čuva sve fotografije stranice prijavljene u fascikli projekta
 • Standardni, Pro ili Ekpert nivoi,  uvek postoji verzija koja je tačna za vaše poslovanje

Tabela tehničkih karakteristika

ModelDD 220 SMARTDD230 SMART
Frekvencija napajanja mreže50Hz / 60 Hz u električnoj mreži i sekundarne frekvencije50Hz / 60 Hz u električnoj mreži i sekundarne frekvencije
Frekvencija rada radio signalaod 15kHz – 60kHz15kHz – 60kHz
Automatski režim radaPower, Radio, 33kHzPower, Radio, 33kHz
Režimi rada (radne frekvencije)131.072(131)kHz, 32.768(33)kHz, 8.192(8)kHz131.072(131)kHz, 32.768(33)kHz, 8.192(8)kHz, 512Hz, 640Hz
Domet od / do:0.1m do 5m0.1m do 7m
Domet od / do sa sondom:0.1m do 7m0.1m do 10m
Preciznost u odnosu na dubinu*5% * Dubina do neizmenjenog signala5% * Dubina do neizmenjenog signala
Bluetooth povezivanjeClass 2 BLE dual mode moduleClass 2 BLE dual mode module
GPS**u-blox® L1 GPS Integrisan (** Podaci/informacije po proizvođaču u-blox®GPS-a; Leica Geosystems ne preuzima odgovornost za tačnost podataka)u-blox® L1 GPS Integrisan (** Podaci/informacije po proizvođaču u-blox®GPS-a; Leica Geosystems ne preuzima odgovornost za tačnost podataka)
Kapacitet interne memorije8 GB8 GB
Klasa zaštite (otpornost na vodu, prašinu)IP 66IP 66
Operativni temperaturni opsegod –20°C do +50°Cod –20°C do +50°C
Napajanje7.4V Li – Ion7.4V Li – Ion
Autonomija rada na baterije***20 h *** Konstantne upotrebe na 20°C20 h *** Konstantne upotrebe na 20°C
Težina sa baterijama2.7Kg2.7Kg
Garancija3 godine3 godine