Merite sa slike

Leica DISTO™ D810 touch

Prvi u svetu: Leica DISTO™ D810 touch je prvi laserski daljinomer na svetu sa ekranom osetljivim na dodir, što omogućava brz i intuitivan rad.
Još jedna revolucionarna karakteristika omogućava merenja sa slike. Sa integrisanom kamerom takođe je moguće slikati i prebaciti ih sa USB – interfejsom na računar. Funkcionalnost je savršeno kompletirana sa pametnom besplatnom aplikacijom “Leica DISTO™ sketch”.

Ekran osetljiv na dodir
Digitalni durbin sa 4x zoom-om
Funkcija kamere sa USB prebacivanjem
Merenje sa slike
Precizni 360° senzor nagiba
Smart Horizontal Mode™
Praćenje visina
Bluetooth® Smart
Besplatna Aplikacija – Leica DISTO™ sketch
Li-Ion baterija

Jednostavno – dodirnite ekran!
Veliki ekran osetljiv na dodir za brz i intuitivan rad. Koristeći uobičajene pokrete kao što su brisanje i zoom sa dva prsta, sve funkcije su jednostavne i lako dostupne.
Takođe možete meriti  korišćenjem ekrana osetljivim na dodir. Ovim se izbegava nenamerno pomeranje Leica DISTO™ D810 touch tokom merenja.

Izmerite sa slike
Nikada nije bilo lakše da odredite širinu, visinu, područje ili čak prečnik objekta. Jedno merenje pod pravim uglom u odnosu na objekat je sve što je potrebno.
Tada je željena dimenzija obeležena pomoću dve strelice u slici, a izmerena vrednost se pojavljuje na displeju.

Dokumentacija korišćenjem slika
Funkcija kamera na Leica DISTO™ D810 touch može da se koristi za kreiranje slike ili snimka za evidentiranje, koji onda mogu biti preuzeti na računar preko USB interfejsa.
Nijedan detalj o izmerenim tačkama ne mora da bude izgubljen.

Najviša preciznost
Leica DISTO™ D810 touch nudi niz indirektnih mernih funkcija. Zbog specijalno razvijenog senzora nagiba rezultati su veoma precizni.
Čak precizniji rezultati mogu se postići korišćenjem Leica FTA360 stativ adaptera sa njegovim finim podešavanjem omogućava tačnije ciljanje.

Fleksibilni prenos podataka
U režimu tastature, možete da povežete svoj Leica DISTO™ D810 touch na računaru i poslati izmerene vrednosti preko tastaure ulaskom u bilo koji program.
Ovo obezbeđuje visok stepen fleksibilnosti.

Bluetooth® Smart i nova besplatna aplikacija – „Leica DISTO™ sketch”
Dodatno razvijena  aplikacija “Leica DISTO™ sketch” je idealna veza između Leica DISTO™ sa Bluetooth® Smart-om i smart telefona ili tableta.
To vam omogućava da kreirate brzo skalirane crteže, dimenzije objekta u slici i proveru građevinskih crteža.
Čak je moguće da se integrišu detaljne skice u postojećoj skici, na primer na prikazu plana.
Ovo vam omogućava da imate sve informacije zajedno u jednom dokumentu. Fajlovi se mogu poslati putem e-maila direktno u kancelariju.

ISO Standard 16331-1 – Standard za laserske merače daljine
Domet i tačnost laserskih merača daljine zavisi od svetlosnih uslova i reflektivnosti ciljane tačke. Za Leica Geosystems posebno je važno da uređaj radi u svakodnevnim vremenskim uslovima na samom gradilištu, a ne samo u laboratorijskim uslovima. To je razlog zašto je, u saradnji sa spoljnim stručnjacima, kompanija razvila standard prema kojem se laserski metri mogu testirati i upoređivati.