Smart Antena za deformacioni monitoring

Leica GMX910 Smart Antena

Leica GMX910 nudi monitoring specijalistima fleksibilnu i pristupačnu antenu opremljenu vrhunskom GNSS tehnologijom. Bilo da se radi o dugoročnom statičkom ili dinamičkom monitoring projektu, GMX910 prevazilazi zahteve monitoringa – danas i u budućnosti.

Fleksibilan monitoring prijemnik
Leica GMX910 je specijalizovana monitoring smart antena dizajnirana za kontinualan rad. Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti ona je prilagodljiva i nadogradiva tako da je monitoring profesionalci mogu jednostavno konfigurisati prema svojim potrebama. Bilo da se radi o dugoročnom statičkom ili dinamičkom monitoring projektu, Leica GMX910 spreman za sve.

Vrhunska GNSS tehnologija
Sa svojih 555 GNSS kanala, GM910 prevazilazi potrebe za praćenjem GNSS signala danas i u budućnosti, obezbeđujući pouzdane rezultate najvišeg kvaliteta 24 časa 7 dana u nedelji. U pitanju je pristupačna, visoko-kvalitetna antena opremljena najnovijom GNSS tehnologijom koja monitoring specijalistima garantuje pravovremene i tačne informacije o statusu bitnih objekta u cilju otkrivanja i reagovanja na potencijalne probleme.

Monitoring rešenje
Potpunom integracijom GMX910 u Leica GeoMoS rešenje za deformacioni monitoring, sa jednostavnom konekcijom na Leica GNSS Spider softver, profesionalci imaju kompletno monitoring rešenje na jednom mestu i od jednog provajdera. Leica GMX910 može lako da se  kombinuje sa drugim monitoring senzorima i softverom. Kontinualno prosleđujući izuzetno pouzdane GNSS podatke za potrebe praćenja stabilnosti kritičnih objekata i pojava, omogućava svim odgovornima korisne i kvalitetne informacije.