Naša lagana ali najkompaktnija antena

Leica GS07

Leica GS07 – Naša lagana ali najkompaktnija antena

GS07 je novi Leica Geosystems GNSS prijemnik. U pitanju je uređaj male težine ali ipak robustan i sa funkcionalnostima fokusiranim baš na ono što vam je potrebno, uključujući i najviši nivo kvaliteta kao što se to i očekuje od GNSS uređaja iz premijum klase iz Leica Geosystems.

GS07 garantuje brzo i pouzdano obeležavanje i merenje kombinovane u jednostavnom  roveru za rad sa 320 kanala, koji može pratiti satelite na više frekvencija i sa više satelitskih sistema. On takođe ima mogućnost priključenja dodatnih komunikacionih uređaja kao što je UHF radio koji je potpuno integrisan u CS20 kontroler. Zahvaljujući Leica Captivate terenskom softveru i Leica CS20 kontroleru, GS07 pruža pravi Leica Geosystems kvalitet.

GS07 je kompletno rešenje koje odlikuju:

Moćni softver

Leica GS07 GNSS prijemnik radi u kombinaciji sa revolucionarnim Captivate softverom. Sa programima koji su jednostavni za rad i ekranom na dodir, sve vrste merenih i projektovanih podataka mogu biti pregledane u svim dimenzijama. Leica Captivate spaja projekte, aplikacije i podatke bez obzira da li radite sa GNSS prijemnikom, totalnom stanicom ili sa oba ova instrumenta.

Besprekorna integracija podataka

Dok Captivate vrši prikupljanje i modeliranje podataka na terenu, Leica Infinity softver obrađuje podatke u kancelariji. On uvozi i kombinuje podatke iz GNSS prijemnika, totalnih stanica i nivelira u cilju dobijanja tačnih i jedinstvenih finalnih rezultata. Obrada podataka u kancelariji postaje lakša nego ikada do sada sa svim podacima integrisanim na jednom mestu.

Moćni terenski uređaji

Ponesite sa sobom kompletnu kancelariju na kontroleru ili tabletu. Leica CS20 kontroler tablet obezbeđuje kompletnu kontrolu nad podacima na terenu. Ekran na dodir omogućava komfornu i brzu obradu podataka koristeći izuzetan 3D prikaz uz potpuno novo GNSS iskustvo.

Korisnička podrška uvek na raspolaganju

Putem Aktivne Korisničke Podrške (Active Customer Care – ACC), globalna mreža iskusnih profesionalaca je uvek na raspolaganju da vas iskusno vodi do rešenja bilo kog problema.
- Redukujte gubitak vremena,
- Završite posao brže uz konsultantsku podršku
- Izbegnite skupa vraćanja na teren koristeći on-line servise za slanje i preuzimanje podataka direktno sa terena bilo kada i bilo gde.