Najbrži GNSS RTK Rover

Leica GS18T

Leica GS18T – najbrži GNSS RTK Rover

Otporan na magnetska ometanja i bez potrebe za kalibracijom – ne treba da vrhunite libelu

Sa novim Leica GS18 T roverom više ne treba da držite štap vertikalno i vrhunite libelu. Najnovija inovacija kombinuje GNSS prijemnik i inercijalnu mikro jedinicu (IMU) u prvom pravom rešenju za kompenzaciju nagiba koje je otporno na magnetna ometanja i ne zahteva kalibraciju.

Kako više ne morate da gledate u libelu možete se fokusirati na posao  i uštedeti vreme u poređenju sa standardnim instrumentima. Neprekidno, precizno pozicioniranje u blizini metalnih objekta – merite tamo gde ostali jednostavno nisu mogli. GS18 T radi odmah čim ga izvadite iz kofera bez ikakve kalibracione procedure

Leica GS18 T je deo kompletnog rešenja koga još čine:

Captivate softver

GS18 T RTK Rover savršeno funkcioniše sa revolucionarnim Leica Captivate softverom, pretvarajući kompleksne podatke u najrealističnije, upotrebljive 3D modele. U jednostavnim a moćnim aplikacijama svi mereni ili projektovani podaci mogu biti pregledani u svim dimenzijama brzo i lako koristeći ekran osetljiv na dodir. Leica Captivate nalazi primenu u različitim industrijama i projektima bez obzira koju vrstu instrumenata koristite, GNSS prijemnike, totalne stanice ili sa oba instrumenta istovremeno.

Infinity PC softver

I dok Captivate prikuplja i modelira podatke na terenu, Leica Infinity softver obrađuje podatke u kancelariji. Jednostavan transfer i obrada podataka obezbeđuju da svaki projekat završite pravovremeno. Captivate i Infinity rade zajedno kombinujući sve prikupljene podatke i projekte brže i efikasnije.
I sve to uz obezbeđivanje kvaliteta kroz registrovanje svih relevantnih podataka kao što su na primer podaci o nagibu štapa obezbeđujući tako kontrolu merenja i generisanje izveštaja o kvalitetu izvršenih merenja.

Korisnička podrška

Kroz program Aktivne Korisničke Podrške globalna mreža iskusnih profesionalaca je samo na klik daleko i spremna da vas iskusno vodi do rešenja problema:
- Eliminišite zastoje na terenu uz našu tehničku podršku
- Završite poslove brže uz konsultantsku podršku
- Uštedite na vremenu koristeći naše online servise za slanje i prijem podataka direktno sa terena

Moćni terenski uređaji

Ponesite sa sobom kompletnu kancelariju na kontroleru ili tabletu. Leica CS20 kontroler i Leica CS35 tablet obezbeđuju kompletnu kontrolu nad podacima na terenu. Ekran na dodir omogućava komfornu i brzu obradu podataka uz potpuno novo iskustvo koristeći izuzetan 3D prikaz.