Intuitivni građevinski softverski paket za izgradnju

Leica iCON build građevinski program za izgradnju

Leica iCON build softver vam pruža neviđenu raznovrsnost i fleksibilnost. Poboljšajte brzinu, performanse i tačnost kada obavljate sve zadatke povezane sa pozicioniranjem samo jednim softverskim rešenjem.

Inteligentan radni proces aplikacija
Poboljšanje učinka sa inteligentnim softverskim aplikacijama, procesa rada i inovativnog softverskog dizajna, iCON build je korisnički interfejs koji vam pruža najveću tačnost i fleksibilnost za svoje dnevne zadatke na gradilištu.

Benefiti

Jednostavan za korišćenje
Korišćenje istog, zamenjivog korisničkog interfejsa znači da trebate naučiti njegovu funkcionalnost što dovodi do manje obuke, povećane motivacije i svođenjem ulaganja na minimum.

Radi sa svim iCON proizvodima
Sposobnost za razmenu hardvera između različitih gradilišta, projekata i osoblja na gradilištu povećava fleksibilnost i smanjuje zastoje.

Izuzetna funkcionalnost sa novom “Object Layout” aplikacijom
Ne gubite metapodatke objekta s jednim rešenjem na sajtu koji podržavaju pristup objektu zasnovanog na IFC podacima. Odmah započnite jednostavnim učitavanjem IFC podataka direktno iz MEP / BIM softvera za dizajn i grafičkim odabirom objekata. Pojednostavite složene podatke o višekatnim zgradama u grafičkom interfejsu koji se lako čita, iCON-ovim jedinstvenim „Zlider Bar“-om.

“Zlider Bar vam omogućava da vertikalno izrežete elemente modela zgrade za najbolju vizualizaciju mapa.

Povećajte

Pogledajte mapu i odabirite objekat pomoću tipične strukture IFC stabla.

Povećajte

Izuzetna funkcionalnost
Jedinstvene karakteristike i neuporediva grafička podrška izrade iCON-a omogućavaju vam da na određenu lokaciju izvršavate određene zadatke na najlakši mogući način. Postavljanje profilnih ploča, kontrolnih linija, prozora, tačaka, pomeranja itd. Sve to postaje pojednostavljeni proces. Preuzmite Layout Objects Flyer da biste saznali više.

Vrhunski rad jedne osobe
Leica iCON iCR70Leica iCON iCR80 i Leica iCON gps 70, u kombinaciji sa iCON softverom za izgradnju omogućava vam da sami radite. Provjerite položaj čelične oplate itd. Koristeći daljinsku mogućnost.

Kompletno prilagodljivo rešenje
iCON build je deo jedinstvenog iCONstruct paketa alata, koji vam pruža jedno rešenje za sve vaše građevinske zadatke. iCONstruct vam nudi mogućnost proširenja i prilagođavanja aplikacija u skladu sa vašim potrebama.

Izvanredan softverski dizajn
Softver za izradu Leica iCON nudi vam potpuno novo radno iskustvo. Njegov inovativni, direktan softverski dizajn, pametni tokovi rada i lako razumljiv korisnički interfejs čine rad zadovoljstvom i povećavaju vašu produktivnost na gradilištu. iCON build softver posebno je dizajniran za izgradnju kako bi vam pomogao da brzo i lako kompletirate različite aplikacije.

Dostupno za bilo koju aplikaciju
Kombinujte softver za izradu Leica iCON sa totalnom stanicom Leica Builder serije za sledeće aplikacije:

 • Obeležavanje raspored zgrada, terena, parkirališta, bašta
 • Obeležavanje iskopa, referentnih linija itd.
 • Snimanje temelja, struktura
 • Snimanje fasade
Kombinujte Leica iCON softver sa Leica iCON iCR70 ili Leica iCON iCR80 robotizovanom totalnom stanicom za sledeće aplikacije:
 • Oprema za jednu osobu i aplikacije za obeležavanje
 • Snimanje temelja, struktura
 • Obeležavanje kontrolnih linija, oplate itd
 • Računanje kubatura
 • 3D kontrola grejdera, buldožera i mašina za betoniranje
Kombinujte Leica iCON build softver sa Leica iCON gps 70 SmartAntenna i iCON field kontrolerom za:
 • Provera nagiba i visina izvedenog betona
 • Proračun zapremine materijala ili jama
 • Provera površina
 • Usek/Nasip merenja
 • Obeležavanje i kontrola nagiba kolovoza