Permanentna kompenzacija nagiba i otpornost na uticaje magnetnog polja – Leica Icon gps 70 T

Leica iCON gps 70 Series

Leica iCON gps 70 Series – Ultimativne performance za vase gradilište

Ultimtivni GNSS Rover i terensko rešenje za maksimalnu efikasnost. Ubrzajte – bilo kada i bilo gde. Leica Geosystems predstavlja najefikasniji građevinski GNSS rovers, the Leica iCON gps 70 Series. Kombinovanjem poslednje GNSS tehnologije i inercijalne merne jedinice (IMU), the Leica iCON gps 70 T je opremljena sa trenutnom kompenzacijom nagiba  i otporan na  magnetne uticaje. Bez kalibracije,  iCON gps 70 T je spreman kad i vi u bilo koje vreme i bilo kada.

iCON gps 70 T oslobađa od ograničenja da radiš sa štapom u vertikalnom položaju i povećava produktivnost u poređenju sa konvecionalnim metodama. Između ostalog, efikasnost na gradilištu je pojačana sakupljanjem podataka o izvedenom stanju i brzem obeležavanju po projktu, sto povecava tačnost i redukuje greske. Bez dugotrajnih preocedura korisnici su u mogućnosti da mere gde ranije nisu mogli sa poboljšanom kontrolom kvaliteta. Besprekorna integracija Leica iCON gps 70 Serije  u Leica iCON terenski program vodi do jednostavnih procesa rada koji zahtevaju manje obuke i izbegavaju skupe zastoje.

Aktivna briga o korisniku

Kao pouzdan partner, nudimo vam širok spektar korisničkih usluga posebno dizajniran za kontrolu mašina i građevinske profesionalce. Širok spektar tehničkih usluga uključuje podršku na gradilištu, tehničku podršku, popravke i preventivno održavanje obavljaju stručnjaci. Naš globalni tim visoko obučenih i iskusnih inženjera podrške i servisnih tehničara su posvećeni da vam pomognu da ispunite svoje rokove i da smanjite vreme zastoja.

Ručni uređaj koji se jednostavno koristi

Kombinovanjem Leica iCON gps 70 GNSS rovera, imaćete korist od robusnog i laganog Leica iCON CC80 tablet kompjutera. iCON CC80 ima moderan korisnički interfejs 7” multi touchscreen monitor čitljiv i na suncu – lagan za rad na gradilištu i povećanje produktivnosti.

iCON terenska rešenja – neusporediva jednostavnost

Leica iCON nudi pametna i prilagođena terenska rešenja pozicioniranja za sva gradilišta. Inteligentne softverske aplikacije prilagođene konstrukciji, radni tokovi i inovativni softverski dizajn rezultiraju boljim performansama. Besprekorno integrisanje u iCON senzore i Leica ConX, Leica Geosystems pruža sve alate za povećanje vaših terenskih radova. iCON gps 70 Serija prati koncept i perfektno se uklapa u postojeći iCON terensko rešenje.

Tilt – Sledljivost – Poverenje

Sa Leica iCON gps 70 T nema potrebe da držite štap vertikalno i da kontrolišete da li libela vrhuni dok merite. Pouzdana sledljivost čuvanjem vrednosti nagiba svakog merenja poboljšava kontrolu kvaliteta bilo koje merene tačke. Permanentna kompenzacija nagiba proširuje mogućnosti merenja na svim gradilištima i poboljšava kvalitet i tačnost sakupljenih podataka.