Vrhunska kontrola i efikasnost pobijanja

Leica iCON iRP3 – Rešenja za pobijanje šipova

Leica iRP3 je fleksibilno i brzo 3D rešenje upravljanja mašinom za precizno i sigurno vođenje operatera do tačnog položaja potrebnog za pobijanje u građevinskom projektu.

iRP3 je povezan sa svim ostalim operacijama na građevinskom projektu, omogućavajući  integraciju i protok podataka 

Jedno rešenje, kompletna kontrola

Sve u jednom, mašinska upravljačka platforma za mašine Leica Geosystems sad uključuje i Icon rešenja. iRP3 podržava IREDES, KOF i LandXML fajlove koje formira i integriše sa iCON portfoliom kao što je Leica ConX za deljenje projekta, kontrolu napredovanja projekta i dokumentaciju o izvedenom stanju projekta.

Jednostavan za korišćenje

iRP3 vodi operatera da precizno pozicionira mesto pobijanja , izbegavanje prepravki i ljudskih grešaka vizualizacijom napredovanja prijekta na naprednom korisničkom interfejsu. 3D numeracija pobijanja može se deliti u projektu za nadgledanje istog I kao pomoćni korisnički interfejs sa prilagodljivim uvećanjem prikaza, a napredan meni i navigacioni system pomažu operateru da brže i tačnije radi.

Fleksibilnost

iRP3 nudi nekoliko konfiguracija za maksimalnu fleksibilnost. Antene se mogu montirati na stub ili na kućište mašine za maksimalnu tačnost i brzinu rada. Operatori sada mogu raditi u području koja nisu pokrivena GNSS, uz pozicioniranje sa dve totalne stanice. Leica iRP3 može se integrisati sa configuracijom i interfejsom izvođača kao system za snimanje podataka,što znači da podaci o izvedenom stanju mogu biti izveveni u izvođačev sistem izveštavanja o izvedenom stanju na projektu.

Visok kvalitete i bezbednost

Sa digitalnim rešenjem iRP3, nema ručnog podešavanja pobijanja, što povećava tačnost i bezbednost. Bezbednost na gradilištu je povećana prisustvom manjeg broja radnika, operator može raditi bez napuštanja kabine mašine. iRP3 obezbeđuje veću bezbednost tokom radova u vodi.