3D kontrola mašina za frezu

Leica iCON pave - Glodanje

Doživite jedinstvene prednosti sa Leica iCON rešenjem za kontrolu Vaše freze. Učinite svoj posao glodanja brže, efikasnije i ispravnije. Uštedite vreme i novac izbegavajući ručni rad obeležavanja kao i manuelno unošenje vrednosti.

3D rešenje za glodanje kompanije Leica Geosystems obezbedjuje glatku i ravnomernu površinu pripremajući zemlju za kasnije asfaltiranje, štedeći vreme i skupu mešavinu asfalta. iCON pave olakšava posao glodanja za operatera i izvođača radova uz niže troškove. 

3D rešenje

Izbegavajte prekomerno skidanje, eliminišite kopiranje i izbegavajte netačnost prouzrokovana konvencionalnim radom kako biste postigli glatku i ujednačenu površinu u skladu sa zahtevima za naredni postupak asfaltiranja.

Nema više obeležavanja

Eliminišite geodetski posao obeležavanja za dubinu glodanja. Takođe eliminišite ručno unošenje podataka o dubini u sistemu mašine.

Korist od nekoliko senzora konfiguracija

Sa novim iCON sistemom za glodalicu nudimo nekoliko senzorskih konfiguracija, uključujući inovativnu konfiguraciju 1UP koja kombinuje dual GNSS u kombinaiji sa prizmom i totalnom stanicom.

Jedan za sve

Novi zajednički softver MC1 i hardverska platforma MCP80 osiguravaju jednostavnost i bolju upotrebu jer su meni i korisnički interface postavljeni na sličan način za sve aplikacije za asfaltiranje.