Leica Infinity – Neograničeno povezan kancelarijski softver

Upravljanje analizom I kontrolom kvaliteta terenskih podataka

Leica Infinity je kancelarijski softver za geodete i profesionalce koji zahtevaju sveobuhvatno rešenje za potrebe upravljanja geoprostrnim podacima. Investiranje u Infinity, obezbeđuje menadžment, procesiranje, analizu i kontrolu kvaliteta geodetskih podataka prikupljenih totalnim stanicama, digitalnim nivelirima, GNSS roverima i bespilotnim letelicama (UAV). Sa Infinity softverom u kancelariji i Leica Captivate terenskim softverom bićete savršeno sinhronizovani u projektovanju i izvođenju, besprekorna veza između terena i kancelarije je zagarantovana. Podrškom za geodetske, topografske i građevinske projekte, Infinity predstavlja vrhunsko geoprostorni kancelarijsko rešenje.

Jedna investicija za mnoge aplikacije

Leica Infinity je geoprostorni office softver za veliki broj aplikacija. Od geodezije do građevine, podržava BIM, CAD, GIS i još mnogo toga u cilju rasta vašeg poslovanja razvojem novih oblasti. Infinity softver je spreman za preuzimanje podataka iz tradicionalnih senzora kao što su totalne stanice, GNSS roveri i digitalni niveliri, ali je jednako komforan u radi sa oblaci tačaka iz MS60 MultiStanice i bespilotnih letelica.
Istražite detaljno sve činjenice koje su vam potrebne pri izboru geodetskog kancelarijskog softvera, i kako Infinity može pomoći geodetima u svakom koraku – bilo da je u pitanju vizuelizacija, priprema, prikupljanje, procesiranje, kontrola, izveštavanje ili razmena podataka.

Isti protok podataka za sve senzore I servise

Leica Infinity je vrhunski geodetski softverski paket. Dizajniran da podrži rad na brojnim raznovrsnim topovima projekata, podatke za BIM, CAD, GIS i zajedno sa podacima merenja u jednom jednostavnom za korišćenje geodetskom softveru. Fotografije i oblaci tačaka iz totalnih stanica, MultiStanica, UAV i GNSS rovera su besprekorno integrisani sa klasičnim merenjima u cilju obezbeđivanja korisnih proizvoda koje se mogu digitalno razmenjivati putem “cloud” tehnologija ili analognih planova. Sa servisima koje pruža Hexagon, pristup podacima je brz i efikasan. Uz potpunu sledivost i kvalitetne izveštaje, uvek možete biti sigurni u vaše proizvode.

Istražite savete i prednosti kako geodetski kancelarijski softver može pojednostaviti vaše radne procese u četiri osnovna aspekta geodetskog posla.

Jedan softver za besprekornu povezanost

Leica Infinity je dizajniran za besprekornu povezanost sa situacijama na terenu, i mogućnost reprodukcije podataka prikupljenih na terenu u svakom trenutku. Koordinate mogu jednostavno i automatski biti preračunate ako se promeni visina štapa ili instrumenta, izbegavajući dugotrajno ručno računanje. Korišćenjem cloud servisa za povezivanje između terena i kancelarije, geodeti na terenu uvek imaju najnovije podatke, a obrada u kancelariji može početi odmah, čak i pre nego što ekipe napuste gradilište.

Pogledajte našu kolekciju online treninga da bi ste izvukli maksimum iz Infinity softvera.

Vekom-Footer-001

VAŠ GEODETSKI PARTNER

Jedino Leica Geosystems ima 200 godina iskustva u oblasti geodezije. Pogledajte kako vas mi možemo podržati našim rešenjima za merenje i pozicioniranje vrhunskog kvaliteta.

Vekom-Footer-002

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Otkrijte kako vam  digitalizacija tehnologija i procesa može pomoći u poslovanju da kreirate nove mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate produktivnost.

Vekom-Footer-003

GEODETSKA REŠENJA

Bez obzira na kompleksnost projekta, u okviru našeg širokog portfolija za  merenje, pozicioniranje, vizuelizaciju, ćete naći rešenje koje će vam pomoći da budete…

Vekom-Footer-004

UNAPREDITE VAŠE ZNANJE

Steknite nove veštine da bi ste bili efikasniji i pravovremeno reagovali na poslovne zahteve. Otključajte potencijal da bi ste ponudili bolje, brže i specijalizovanje usluge…