Digitalni niveliri najviše tačnosti

Leica LS15 & LS10

Leica LS15 & LS10 – digitalni niveliri najviše tačnosti

Leica LS15 i LS10 digitalni niveliri su novo rešenje koje iskusnim profesionalcima nudi automatizovani komfor i pouzdanu tačnost nivelanja na svim projektima izgradnje puteva, pruga, mostova i drugih inženjerskih objekata. Mi vam obezbeđujemo više komfora u radu uz izuzetno pouzdane rezultate.

Za sve geodete i druge profesionalce celodnevno visoko-precizno nivelanje nije samo stresan već i izuzetno kompleksan i ponovljiv posao.

Leica LS10 i LS15 digitalni niveliri pružaju priliku da se ovi zahtevni poslovi u velikoj meri olakšaju.

Automatizovane funkcije i vodeća tačnost u industriji od 0.2mm omogućavaju korisniku da lako demonstrira svoje sposobnosti i efikasno završi bilo koji projekat.

Od autofokusa do ekrana na dodir, kompletan merni proces se završava efikasnije sa LS10 i LS15 digitalnim nivelirima. Standardne greške koje prate proces nivelanja, kao što su pogrešna čitanja ili greške zapisivanja, su stvar prošlosti. Obezbeđujući najpouzdanije rezultate uz njihovu trenutnu preglednost  na displeju ovi instrumenti čine vaše svakodnevne nivelmanske poslove prijatnim iskustvom. Iskoristite iskustvo Leica Geosystems kao izumitelja i lidera u oblasti digitalnih nivelira i nivelajte brže i sa najvišom raspoloživom tačnošću.

Mi obezbeđujemo:

  • Najvišu tačnost
  • Efikasnost u radu
  • Terensko iskustvo
  • Leica Geosystems znanje