Povećajte produktivnost svog laserskog skenera koristeći mobilnu platformu za snimanje relanosti

Leica ProScan mobilna platforma za lasersko skeniranje

Platforma Leica ProScan vam omogućava da skeniranja vršite napolju ili u objektu bez potrebe da skenove registrujete. Ovaj sistem nudi maksimalnu fleksibilnost i može se povezati sa više tipova skenera i totalnih stanica iz kompanije Leica Geosystems – i na taj način povećati produktivnost vaših 3D projekata i vaše opreme.

Koristeći prednosti platforme, vaš klasičan laserski skener se može pretvoriti u kinematički 3D merni sistem.

  • Značajno smanjuje vreme snimanja
  • Jednostavno i intuitivno korišćenje
  • Direktna obrada oblaka tačaka
  • Lak i jednostavan za transport
  • Nove vrednosti postojećeg TPS sistema

ProScan kolica su posebno dizajnirana za kinematičko prikupljanje podataka. Tokom faze inicijalizacije (poravnanja) koristi se kao bazna stanica. U fazi prikupljanja podataka postaje korisna merna platforma koju je lako i jednostavno pokretati.

 

Optimalno za skeniranje izvan ili unutar objekata

Potpuno integrisan GNSS modul dozvoljava da se slobodno krećete i obezbeđuje direktno georeferenciranje za sve tačke snimljenog oblaka tačaka. Za skeniranje unutar objekata možete obeležiti pozicije na pravoj liniji i jednostavno je slediti. Sistem automatski registruje tačke koristeći tracking tehnologiju.

 

Ultimativno iskustvo kinematičkog skeniranja

Podesite svoju totalnu stanicu da prati platformu bilo gde da idete, tako da se možete koncentrisati na objekat koji skenirate – spolja, unutar objekta, u tunelu – gdegod poželite, samo recite. Ovaj način rada, korišćenjem totalne stanice garantuje slobodu kretanja, najveću moguću fleksibilnost i tačnost.