Novi standard za efikasno merenje

Leica TS13

Leica TS13 – Novi standard za efikasno merenje

Leica TS13 je robotizovana totalna stanica koja koristi Leica Captivate terenski softver i koja može biti korišćena samostalno ili sa Leica CS20 kontrolerom za potpunu daljinsku kontrolu u „robotic“ modu.  Pored toga treba napomenuti je mogućnost nadogradnje instrumenta nekom od dodatnih funkcionalnosti u bilo kom trenutku.

TS13 dolazi sa inovativnom AutoHeight funkcijom, koja vam pomaže da visinu instrumenta izmerite jednostavnim pritiskom na dugme. Na ovaj način možete redukovati greške, zaboraviti na korišćenje metra i uvek imati poverenja u izmerenu visinu instrumenta. Fokusirajte se na posao dok ćete zauzimanje stanice završiti za tren oka.

Moćan softver

TS13 radi sa revolucionarnim Leica Captivate terenskim softverom koji pretvara kompleksne podatke u realistične i upotrebljive 3D modele. On omogućava jednostavnu realizaciju najrazličitijih projekata i zadataka bez obzira da li koristite GNSS rover, totalne stanice ili oba instrumenta istovremeno. Besprekoran transfer podataka u brojnim standardnim formatima, Captivate i Leica Infinity PC softver obezbeđuju potpunu integraciju svih merenih i projektovanih podataka kao i brže i efikasnije upravljanje projektima.

Integracija podataka

Dok Captivate vrši prikupljanje i modeliranje podataka na terenu, Leica Infinity softver obrađuje podatke u kancelariji. On uvozi i kombinuje podatke iz GNSS prijemnika, totalnih stanica i nivelira u cilju dobijanja tačnih i jedinstvenih finalnih rezultata. Obrada podataka u kancelariji postaje lakša nego ikada do sada sa svim podacima integrisanim na jednom mestu.

Korisnička podrška na koju se možete osloniti

Kroz program Aktivne Korisničke Podrške globalna mreža iskusnih profesionalaca je samo na jedan klik daleko i spremna da vas iskusno vodi do rešenja problema.
Eliminišite zastoje na terenu uz našu tehničku podršku. Završite poslove brže uz konsultantsku podršku. Uštedite na vremenu koristeći naše online servise za slanje i prijem podataka direktno sa terena.

Nadogradnja

Leica TS13 totalna stanica predstavlja brzo, pouzdano i efikasno rešenje prilagođeno potrebama korisnika za merenje i obeležavanje tačaka. Opremljena tehnologijom za automatsko precizno viziranje – ATR i opcionalno funkcijama za praćenje i brzo pronalaženje prizme – SpeedSearch, ova stanica obezbeđuje tačno i precizno merenje. U kombinaciji sa Leica Captivate terenskim softverom TS13 nudi jednostavan i produktivan način kodiranja i spajanja detalja na terenu.