Nove ideje za rast vašeg poslovanja

Pružaoci geodetskih usluga širom sveta razvijaju svoje poslovanje širenjem svojih usluga i poboljšanjem svojih procesa rada najnovijom geodetskom tehnologijom.

Korisnički projekti koji inspirišu vaše poslovanje

Najbolji pružaoci geodetskih usluga uvek traže načine da ažuriraju i poboljšaju svoje poslovanje, bilo da li nude nove usluge ili usvajaju efikasnije procese. Pogledajte kratke video zapise svojih kolega o tome kako možete da podignete svoje poslovanje na viši nivo i obezbedite nove ponude usluga.

Uđite u 3D lasersko skeniranje

3D lasersko skeniranje omogućava vam brzo snimanje, vizualizaciju i predregistraciju podataka na terenu, dodajući veću vrednost uslugama koje možete ponuditi svojim klijentima i osvojiti novo poslovanje. Geodeti su stručnjaci za merenje, a opremljeni 3D laserskim skeniranjem mogu dokumentovati bilo koju strukturu ili okruženje sigurnije, brže i efikasnije.

Uđite u monitoring

Otkrijte kao vam monitoring podaci omogućavaju da imate važnu ulogu u bezbednosti u okolni zgrada, objekata i prirodnih hazarda.

Otkijte kako da vaše poslovanje podignete na viši nivo

Top 10 webinara za podizanje vašeg poslovanja na viši nivo

Bez obzira da li ste iskusni geodet ili započinjete sa ovom profesijom, ovaj spisak vebinara će vam omogućiti da razvijete ili osvežite nove veštine i otkrijete tehnologije koje vašem preduzeću mogu da ponude nove usluge.

6 geodetskih projekata koji će inspirisati vaše poslovanje

Ovaj blog istražuje šest izvanrednih projekata u inovacijama, razmerama i složenosti. Kada geodeti budu opremljeni sveobuhvatnom flotom opreme, oni mogu izvući više informacija i preduzeti veće i složenije projekte.

5 saveta kako voditi uspešnu geodetsku & inženjersku firmu

Pročitajte kako je inovativan poslovni model, uparen sa pravim rešenjem za lasersko skeniranje i pouzdanom podrškom partnera, izdvojio ovu firmu i podstakao njen uspeh.

Geodetski i inženjerski primeri iz prakse

Pročitajte kako geodetska preduzeća premašuju očekivanja u fascinantnim projektima širom sveta sa najboljim uslugama u klasi i tehnologijom pozicioniranja i merenja.

Svi blogovi koji će inspirisati vaše posao

Ova kolekcija saveta, trendova i uvida inspirisaće vaše poslovanje, obavestiće vas o trenutnom stanju geodetske industrije i otkriti potencijal vaše tehnologije.

Vekom-Footer-001

VAŠ GEODETSKI PARTNER

Jedino Leica Geosystems ima 200 godina iskustva u oblasti geodezije. Pogledajte kako vas mi možemo podržati našim rešenjima za merenje i pozicioniranje vrhunskog kvaliteta.

Vekom-Footer-002

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Otkrijte kako vam  digitalizacija tehnologija i procesa može pomoći u poslovanju da kreirate nove mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate produktivnost.

Vekom-Footer-003

GEODETSKA REŠENJA

Bez obzira na kompleksnost projekta, u okviru našeg širokog portfolija za  merenje, pozicioniranje, vizuelizaciju, ćete naći rešenje koje će vam pomoći da budete…

Vekom-Footer-004

UNAPREDITE VAŠE ZNANJE

Steknite nove veštine da bi ste bili efikasniji i pravovremeno reagovali na poslovne zahteve. Otključajte potencijal da bi ste ponudili bolje, brže i specijalizovanje usluge…