ZRover - GNSS rover optimizovan za premer

Leica ZRover FieldGenius

Leica ZRover FieldGenius predstavlja jednostavno rešenje za premer i geodeziju.

 

Poboljšajte efikasnost – prikupite tačne podatke koristeći jednostavan uređaj
Leica ZRover FieldGenius omogućava da locirate, merite, snimite i delite informacije precizinije dok obavljate svoje svakodnevne geodetske poslove. Intuitivan, jednostavan i brz, može se koristiti za različite terenske zadatke da poveća vašu efikasnost.

 

Povećajte produktivnost – izvršite zadatke brže koristeći jednostavne alate za iskolčavanje
FieldGenius je softver za prikupljanje podataka u poslovima premera i geodezije. Uz napredne komande za iskolčavanje tačaka, kružnih lukova, linija, trasa saobraćajnice ili 3D površi, Leica ZRover FieldGenius donosi sve alate neophodne za povećanje vaše produktivnosti na terenu.

 

Poboljšajte tačnost podataka – postignite pouzdanu centimetarsku tačnost pozicije
Prilikom rada na terenu, Leica ZRover FieldGenius donosi pouzdanu tačnost pozicije do jednog centimetra u realnom vremenu, a na taj način povećavajući tačnost i pouzdanost vaših podataka.

 

  • Leica AS10 Multi-GNSS trofrekventna antena

Lagana, dobro izbalansirana, pasivna AS10 antena na vrhu štapa donosi povećan kvalitet praćenog signala, a ne zahteva dodatne baterije.

  • Leica Zeno 20

Leica Zeno 20 obezbeđuje precizne podatke u veoma kratkom roku na terenu. Napravljen da izdrži sve vremenske uslove na različitim gradilištima, Leica Zeno 20 se isporučuje sa IP67 zaštitom od vode i prašine.
Osim u kombinaciji sa eksternom AS10 antenom, Zeno 20 može se koristiti i kao ručni prijemnik centimetarske tačnosti.

  • FieldGenius softver

Pojednostavite i ubrzajte prikupljanje podataka koristeći FeldGenius softver. Koristeći komande za iskolčavanje tačaka, linija, lukova, trasa saobraćajnica i 3D površi, Leica ZRover FieldGenius poseduje sve alate potrebne da uspešno izvršite svoje svakodnevne inženjerske zadatke.