Pravo partnertstvo

Aktivna briga o korisnicima

Naša posvećenost. Vaš uspeh.

Odnos koji Leica Geosystems ima sa svojim korisnicima može biti definisan u jednoj reči: Partnerstvo. I to je naša posvećenost vama, pravo partnerstvo koje uključuje potpunu Active Customer Care i servise širom sveta, bilo kad i bilo gde.

Naš posao, kao vašeg pouzdanog partnera, je da pokrijemo sve uglove:

  • da obezbedimo brzu i laku komunikaciju između ekipa na terenu i iskusnih eksperata
  • da vas i vaše proizvode održavamo up-to-date,
  • da razumemo vaše zahteve i predvidimo vaše potrebe.

Leica Active Customer Care je jedan od najsveobuhvatnijih servisa usluge i podrške mrežama u svetu. To nam omogućava da budemo bliže našim klijentima, radeći zajedno na rešavanju problema i planiranju još boljih proizvodnih rešenja za budućnost. To je naša obaveza za vaš uspeh.

Korisnička podrška

Leica Geosystems korisnici mogu iskoristiti benefite podrške širom sveta koja uključuje:

  • telefonski poziv,
  • web-baziranu podršku,
  • informativne seminare,
  • prilagođene treninge i
  • konsultantske servise.

Vaše osoblje može koristiti sve prednosti direktnog pristupa našoj mreži profesionalne podrške i dobiti ekspertski savet u cilju pouzdanog i produktivnog rada.

Tehnički servis

Leica Geosystems nudi širok rang tehničkih servisa, sprovedenih od strane visokokvalifikovanih tehničara koji koriste profesionalne alate. Korisnicima je na raspolaganju  nekoliko različitih nivoa održavanja u zavisnosti od proizvoda i potreba. Troškovi servisa i zastoji u radu mogu biti značajno redukovani kroz periodično preventivno održavanje, a vi ćete tako imati vašu opremu uvek u dobrom stanju. Široka servisna ponuda uključuje izdavanje sertifikata,  popravke i nadogradnju proizvoda.

 

Moćna i gusta mreža Servisa

270 servisnih centara u 79 zemalja je raspoloživo od strane Leica Geosystems ili sertifikovanih lokalnih partnera čiji su tehničari obučeni od strane Leica Geosystems. Svi servisni centri su redovno kontrolisani, resertifikovani, i operišu sa istim profesionalnim alatima i opremom propisanim od strane Leica Geosystems.

Paketi Korisničke Podrške – Customer Care Packages

Leica Geosystems Paketi Korisničke Podrške vam obezbeđuju da dobijete maksimalnu vrednost iz vaše investicije. Kada kupite CCP od Leica Geosystems, vi trenutno počinjete da koristite sve benefite naše globalne mreže profesionalne podrške i servisa. Izborom nekih od pet različitih Paketa podrške bićete sigurni da dobijate paket koji najbolje odgovara vašim zahtevima i budžetu. Od Basic do Gold paketa, Leica Geosystems ima pravi Paket Korisničke Podrške za vas.

myWorld @ Leica Geosystems

Leica Geosystems informacioni portal vam pruža sve informacije na dohvat ruke. myWorld obezbeđuje trenutni pristup informacijama koje vam pomažu da vašu opremu održavate u vrhunskom stanju za maksimalnu vrednost i efikasnost. myWorld takođe obezbeđuje vašem osoblju trening i podršku u cilju postizanja najboljih performansi i produktivnosti.