Ultimativna kombinacija za prikupljanje podataka

Leica GG04 plus Tablet Rešenje

Dizajnirano za vrhunske performance u ekstremnim uslovima, Leica GG04 plus Tablet Rešenje kombinuje ojačani Android tablet velikog ekrana i već dokazanu smart antenu Leica GG04 plus. Zahvaljujući robusnom I ergonomskom dizajnu možete raditi duže i komfornije nego ranije. 

 Kombinovanjem tableta, Leica GG04 plus smart antene i Leica Zeno Mobile terenskog softvera dobijate ultimativno rešenje za prikupljanje podataka na terenu kreirano od jednog proverenog proizvođača. Lagano, jednostavno za korišćenje i precizno rešenje će povećati vašu produktivnost na terenu. 

Prikupljanje podataka sa Zeno Mobile aplikacijom

Novi Zeno Tab 2 je posebno podešen za korišćenje sa Zeno Mobile aplikacijom, obezbeđujući vam intuitivno radon okruženje. Sa Zeno Mobile terenskim softverom možete prikupljati precizne i potpune podatke sa lakoćom. Visoko osetljivi ekran na dodir pruža superiorno iskustvo u radu čak i u kišnim uslovima.

Optimizovan za rad na terenu

Zeno Tab 2 je posebno dizajniran za terenske poslove. Kompaktni i ojačani dizajn, dugo trajanje baterije, Android operativni sistem I ekran osetljiv na dodir su karakteristike neophodne za produktivan rad u ekstremnim uslovima.

Konekcija sa smart antenom

Leica GG04 plus smart antena obezbeđuje visoku tečnost GNSS pozicioniranja. Korišćenjem RTK korekcija sa Vekom Net mreže permanentnih stanica možete sa lakoćom postići centimetarsku tačnost pozicioniranja.