Osnovni sistem za navodjenje freze pomoću GNSS sistema

Leica iCON sistem za navođenje freze

Precizna dubina glodanja i povećana produktivnost vode ka digitalizovanim rešenjima u procesu sanacije. 

Leica ICON sistem za navođenje freze je vaš prvi korak digitalizaciji glodanja pomoću GNSS-a. Kontrolišite preciznu dubinu glodanja i povećajte produktivnost, veću preciznost i dobijanje glatke površine udaljavajući se od tradicionalnih metoda u postupku sanacije. Zaboravite na gubitke u kvaliteti mlevenja koji su rezultat nejasnih obeležavanja.

ICON sistem za navođenje freze izračunava razliku između postojeće i projektovane površine na trenutnom položaju sečiva. Pored toga, izračunavaju se postavljene vrednosti u predviđenim tačkama ispred trenutne pozicije. 

 

Poboljšani kvalitet glodanja

Postignite glatku bazu i izbegavajte talase uklanjanjem “efekat-kopiranja” pomoću ICON sistem za navodjenje freze. Na Leica iCON kontrolnom panelu software pokazuje vrednost nagiba projektovane tačke u odnosu na trenutnu poziciju. Teoretske vrednosti trenutnog položaja sečiva mogu biti unete u uređaj za podešavanje nivoa.

Zaboravite obeležavanje

Proces ručnog obeležavanja za dubinu kopanja stvar je prošlosti. Obeležavanje sprejom predstavlja visoki rizik da ih kiša ispere, da ih operater glodanja jedva očita ili da ih sakriju mašine na gradilištu. Jednostavno prenesite postojeću i projektovanu površinsku datoteku u ICON sistem za navodjenje freze i softver će Vam prikazati postavljene vrednosti u predviđenim tačkama ispred trenutne pozicije u pregledu u 2 koraka.

Povećana produktivnost i fleksibilnost

Izbegavanje prekomernog glodanja i naknadnog prekrivanja tla štedi vreme i novac u građevinskom projektu. Tačno određivanje i realizacija dubine glodanja dodatno poboljšava planiranje gradilišta. Leica ICON sistem za navodjenje freze podržava dve opcije modela podataka. Izaberite između uspoređivanja stvarnog modela terena sa dizajnom terena ili stvarnog terena sa linijama dizajna.