Unapredite svoje znanje iz oblasti monitoringa

Ovi besplatni resursi će vam pomoći u svakoj fazi procesa laserskog skeniranja, bilo da se radi o sakeniranju na terenu, menadžmentu, saradnji, isporuci ili daljem korišćenju. Pogledajte sadržaj u nastavku da biste započeli sa 3D laserskim skeniranjem i unapredili u svoju tehnologiju u cilju bolje produktivnosti.

Monitoring saveti i detalji

Vekom-Unapredite-Monitoring-001

Kako da efikasno koristite totalnu stanicu za deformacioni monitoring

Glavni terenski alat geodeta, totalna stanica, takođe je jedan od najboljih i najfleksibilnijih senzora za praćenje. Otkrijte kako totalne stanice visoke preciznosti mogu detektovati…

Vekom-Unapredite-Monitoring-002

Kada koristiti GNSS za monitoring

Mnogi izazovni projekti monitoringa zahtevaju jedinstvene mogućnosti GNSS prijemnika. Pročitajte kako možete da koristite GNSS u za praćenje u realnom vremenu i dugoročnim monitoring projektima

Vekom-Unapredite-Monitoring-003

Kako da unapredite monitoring projekte sa skeniranjem pomoću MultiStanice

Pogledajte kako MultiStanica može doprineti praćenju objekata, koja tačnost može biti postignuta i kad i zašto vršiti skeniranje.

Vekom-Unapredite-Monitoring-004

Monitoring rešenja – Novi online kurs

Ovaj kurs predstavlja uvod u Leica Geosystems monitoring rešenja, od jednostavnih manuelnih rešenja pa do automatizovanih mreža senzora.

Vekom-Unapredite-Monitoring-005

Monitoring objekata koristeći Leica GeoMoS

Pogledajte ovaj webinar i naučite kako da vršite monitoring objekata koristeći Leica GeoMoS automatski monitoring sistem.

Vekom-Unapredite-Monitoring-006

Kako da proširite upotrebu monitoring sisitema ažuriranjem fiksnih geodetskih tačaka u realnom vremenu

Pogledajte primer monitoring sisitema korišćenjem GNSS i automatizovanog mrežnog izravnanja.

Monitoring Educational Series

Istražite sve edukacione blogove za monitoring.

myLearning – Online kursevi na dohvat ruke

Naši online kursevi će vam pomoći da uspešno koristite mnoga od naših rešenja. Na raspolaganju su brojni online kursevi – raspoloživi svim korisnicima koji imaju validne Paket korisničke podrške (CCP).

Vekom-Footer-001

VAŠ GEODETSKI PARTNER

Jedino Leica Geosystems ima 200 godina iskustva u oblasti geodezije. Pogledajte kako vas mi možemo podržati našim rešenjima za merenje i pozicioniranje vrhunskog kvaliteta.

Vekom-Footer-002

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Otkrijte kako vam  digitalizacija tehnologija i procesa može pomoći u poslovanju da kreirate nove mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate produktivnost.

Vekom-Footer-003

GEODETSKA REŠENJA

Bez obzira na kompleksnost projekta, u okviru našeg širokog portfolija za  merenje, pozicioniranje, vizuelizaciju, ćete naći rešenje koje će vam pomoći da budete…

Vekom-Footer-004

UNAPREDITE VAŠE ZNANJE

Steknite nove veštine da bi ste bili efikasniji i pravovremeno reagovali na poslovne zahteve. Otključajte potencijal da bi ste ponudili bolje, brže i specijalizovanje usluge…