Instrument visokog učinka za izradu konstrukcija u građevini

Leica iCON iCT30 Construction Layout Tool

Povećavanjem složenosti građevinskih projekata , jakog trenada digitalizacije i BIM u građevinskoj industriji čine metode i procese digitalnog modela ključnim. Olakšavanje prelaska sa konvencionalnih analognih metoda merenja na moderne tehnike digitalnog merenja, Leica Geosystems  je razvila lak za korišćenje građevinski alat  Leica iCON iCT30 koji donosi digitizovanu i automatizovanu tehnologiju za svako gradilište.

iCON iCT30 građevinski alat kombinovan sa građevinski skrojenim Leica iCON build terenski program laka za korišćenje  i pristupačno rešenje za povećanje produktivnosti uz minimalizaciju vremena rad ai grešaka a sa druge strane povećanje tačnosti i brzine.

iCON iCT30 dozvoljava korisniku da:
  • Udaljavanje od konvencionalnih analognih metoda rada i laku adaptaciju na modern digitalne metode rada
  • Povećanje produktivnosti – jedna osoba radi sa  iCON iCT30
  • Izlazni podaci za razne građevinske radove
  • Raspored zidova i instalacija
  • Efektivna kontrola izvedenog stanja i kontrola merenja vertikalnih konstrukcija

Sa opsegom merenja od 80 m i uglovnom tačnošću od  9”,  iCT30 ispunjava većinui zahteva radnih aplikacija. Zaboravite na smetnje kao što su refleksije, prekid vidnog polja koji usporavaju proces rada. iCT30 je specijalno razvijen za  poslove u teskim uslovima za rad na gradilištu.

iCON iCT30 nudi:
  • 4 tastera na tastaturi za jednostavno rukovanje
  • Pretraživanje prizme je  AutoSearch
  • Najstabilnije praćenje prizme za građevinske radove
  • Napravljen iCON građevinski program sa pojednostavljenom upotrebom potpuno sređenih modela u IFC formatu
  • Teleskop za jednostavnije ciljanje

Digitalizujmo

Zamenite konvencionalne metode merenja novom modernom tehnologijom koja je laksa za korišćenje.iCT30 dozvoljava da se pomerite od konvencionalnih analognih metoda rada ka modernim digitalnim procesima rada. Slozene projekte pretvorite u stvarnost sa Leica iCON iCT30 građevinskim alatom.

Građevinski - skrojen

Leica iCON program za izgradnju je dizajniran specijalno za upotrebu u građevinskoj industriji. Program nudi jednostavnu upotrebu potpuno sređenih modela u IFC format,dozvoljavajući korisniku da radi sa modelom direktno i lako na terenu.

Maksimalizacija korisnog vremena rada

Plan i merenje više tačaka po danu rada. iCT30 najbolje praćenje prizme za gradjevinske radove i zaštitu protiv stranih uticaja.

Jednostavnije ciljanje

Integrisani teleskop pojednostavljuje i na taj način ubrzava rad bez reflektora.