Vrhunske performanse i preciznost za zahtevne poslove merenja i obeležavanja

Leica FlexLine TS10

Leica FlexLine TS10 je manuelna stanica najviše klase koja vam omogućava izvođenje veoma zahtevnih geodetskih poslova sa Leica Captivate softverom. Koristeći ovu stanicu možete postati deo 3D sveta koristeći 3D prikaz svih merenih podataka.

TS10 rešava svakodnevne profesionalne izazove i zadatke za sve veće zahteve u oblasti premera, građevinarstva i inženjerstva:

  • Građevinske firme profitiraju zahvaljujući minimalnom gubitku vremena ekipa na terenu da bi završili projekte na vreme i u okviru budžeta.
  • Geodetske firme se mogu osloniti na najveću izdržljivost na tržištu, što povećava izvesnost planova.
  • Geodete rade brže merenjem više tačaka u toku dana, uz manje grešaka i ponavljanja.

Leica FlexLine: Nova generacija manuelnih totalnih stanica
Nova Leica FlexLine serija je bazirana na dokazanom konceptu Leica proizvoda, koji donose revoluciju u svet geodetskih merenja već skoro 200 godina. Za razliku od drugih proizvođača, manuelne totalne stance Leica Geosystems su fokusirane na obezbeđivanje najvišeg kvaliteta, najnižih troškova korišćenja i najdužem trajanju u industriji, omogućavajući korisnicima da rade sa specijalizovanim rešenjima uz najbolje performanse.

AutoHeight: Revolucija u merenju visine instrumenta
TS10 prva na svetu nudi opciju automatskog merenja visine instrumenta. AutoHeight funkcionalnost  omogućava da instrument automatski izmeri i setuje visinu. Na ovaj način izbegava se ručno merenje i eliminišu se kritične greške u toku zauzimanja stanice jer ova opcija koristi laser iz instrumenta za merenje visine do markera na terenu i njeno automatsko prosleđivanje u softver.

Leica Captivate softver: Moćan, intuitivan i jednostavan za korišćenje
TS10 koristi Leica Captivate  softver, moćan programski paket. Ovaj intuitivni softver vam pomaže da prikupite više tačaka nego do sada. Takođe imate mogućnost korišćenja modernog 3D okruženja uz rigoroznu kontrolu kvaliteta i radnih procedura.

Servis i podrška: Globalno, lokalno i najbolje u klasi
Korišćenjem opcionog pristupa mobilnom internetu, TS10 se može povezati sa kancelarijom za potrebe transfera podataka kao i za daljinski pristup instrumentu od strane Leica Geosystems podrške i servisa. Kroz program Aktivne Korisničke Podrške (Active Customer Care) i myWorld korisničkog portala, korisnici imaju pristup najnovijim verzijama softvera, servisu i podršci kao i mySecurity bezbednosnim podešavanjima. Ako je mySecurity aktiviran, poseban mehanizam obezbeđuje blokiranje ukradenih uređaja tako da se više ne mogu koristiti.

Radite brže

Merite veći broj tačaka u toku radnog dana, zahvaljujući bržim mernim procedurama (beskonačni zavrtnji, triger taster, zavrtnji na obe strane instrumenta, vrhunski daljinomer i još mnogo toga), u kombinaciji sa jednostavnim a moćnim FlexField softverom. Ubrzajte obuku za rad sa instrumentom, koristite prednosti ergonomije instrumenta i pouzdanost. Smanjite greške i naknadna snimanja.

Koristite bez problema

Povećajte produktivnost i smanjite zastoje pouzdajući se u instrument koji jednostavno radi, a uz to ima i globalnu mrežu podrške i servisa.

Izaberite uređaj koji je napravljen da traje

Čak i posle godina korišćenja u teškim uslovima (blatnjavi tereni, prašina, pljuskovi, ekstremna toplota ili hladnoća), FlexLine još uvek radi sa istim nivoom poverenja tačnosti i pouzdanosti.

Kontrolišite svoju investiciju

Kvalitetni instrumenti su naš standard već skoro 200 godina, i zbog toga možete računati da je vaša investicija sigurna i da nema dodatnih troškova tokom celokupnog radnog veka vašeg instrumenta.

Iskoristite prednosti mobilnog interneta

Korišćenjem mobilnog interneta možete deliti vaše podatke mnogo lakše i brže, preuzimati projekte iz kancelarije na terenu i koristite Leica Geosystems servise – kao što se Leica Exchange ili Leica Active Assist servisa.

Uštedite vreme automatskim merenjem visine instrumenta

Ova revolucionarna funkcija vam omogućava da vaš TS10 automatski izmeri i postavi svoju visinu. Na taj način minimalizujete greške i ubrzavate postupak zauzimanja stanice na terenu.
Automatsko merenje visine instrumenta
Pogledajte kako vam revolucionarna AutoHeight funkcionalnost može pomoći u merenju visine instrumenta.
Otkrijte novu Leica Flexline Seriju
Nova generacija manuelnih totalnih stanica: Leica FlexLine TS03, TS07 i TS10