Povećajte performance, tačnost i bezbednost bušenja

Leica iCON iRD3 – Rešenja za bušenje

Leica iRD3 je fleksibilano i brzo  3D rešenje za kontrolu mašine za precizno i bezbedno vođenje operatora na tačno mesto i dubinu potrebnu za bušenje a prema građevinskom projektu.

iRD3 je povezan  sa svim ostalim operacijama na građevinskom projektu, omogućavajući besprekornu integraciju i protok podataka. 

Jedno rešenje, kompletna kontrola

Sve u jednom platforma za kontrolu mašine od Leica Geosystems sada uključuje iCON rešenja garniture za bušenje. iRD3 podržava IREDES, KOF, and LandXML fajl formate i integriše ih besprekorno sa iCON portfoliom kao što je Leica ConX za deljenje podataka na projektu,nadgledanja napredovanja projekta i pripremu dokumentacije o izvedenom stanju .Napravite šemu bušenja u iCON i importujte je direktno u MC1 program na panelu.

Jednostavan za korišćenje

iRD3 vodi operatera da precizno pozicionira mesto pobijanja , izbegavanje prepravki i ljudskih grešaka vizualizacijom napredovanja prijekta na naprednom korisničkom interfejsu. 3D numeracija pobijanja može se deliti u projektu za nadgledanje istog i kao pomoćni korisnički interfejs sa prilagodljivim uvećanjem prikaza, a napredan meni i navigacioni system pomažu operateru da brže i tačnije radi.

Fleksibilnost

iRD3 nudi nekoliko konfiguracija za maksimalnu fleksibilnost. Antene se mogu montirati na stub ili na kućište mašine za maksimalnu tačnost i brzinu rada. Operatori sada mogu raditi u području koja nisu pokrivena GNSS, uz pozicioniranje sa dve totalne stanice. Leica iRP3 može se integrisati sa configuracijom i interfejsom izvođača kao system za snimanje podataka,što znači da podaci o izvedenom stanju mogu biti izveveni u izvođačev sistem izveštavanja o izvedenom stanju na projektu

Visok kvalitete i bezbednost

Leica iRD3 je digitalno rešenje koje eliminiše ručno podešavanje bušenja.Bezbednost na gradilištu je povećana zbog smanjenog broja prisutnih radnika oko mašine a operator može raditi iz kabine mašine. Leica iRD3's tačno navodi i koriguje dubinu i ugao bušenja rupe omogućavajući time tačan položaj bušenja po projektu.Rezultati eksplozije su mnogo kontrolisaniji i sigurniji sa boljom fragmentacijom stena i manjom upotrbom eksploziva.