Ručni skener koji skenira u pokretu

Leica BLK2GO

Budite slobodni

BLK2GO ručni slikovni skener formira 3D prostor dok se krećete. Snima fotografije i dimenzione tačne oblake tačaka u realnom vremenu koristeći SLAM tehnologiju da zabeleži putanju u prostoru. 

BRZO

Skenirajte bez ometanja. Digitalizujte prostor oko vas dok se kroz njega krećete.

AGILNO

Skenirajte iznad i ispod objekta, prolazeći kroz sve sobe i vrata, iza uglova i na stepenicama. Koristeći SLAM prostornu tehnologiju, BLK2GO zna gde se nalazi, kao i to gde je već bio.

U POKRETU

BLK2GO je bez kablova i lagan, dizajniran da snima realnost u pokretu, bilo gde da odete.

NEOMETANO SNIMANJE

Poput batrerijske lampe koja vizeueliziju trodimenzionalnu realnost , BLK2GO automatski pravi 3D oblake tačaka dok je u pokretu. Od trenutka kada započnete skeniranje do trenutka kada prekinete skeniranje, svi slikovni i 3D podaci se kombinuju.

BEZ OGRANIČENJA

Bez stativa. Integrisano prikupljanje podataka. Kontinualno skeniranje napajano od strane izmenjive baterije.

Specifikacije

DVOOSNA KUPOLA ZA SKENIRANJE

Najmanji dostupni dvoosni LIDAR, koji u svojoj klasi ima najbolju tačnost, zatvoren u potpuno zaštićeno kućište, skenira do 420,000 tačaka u sekundi. Dok se vrši skeniranje rotacija se vrši po obe ose.

VIZUELNI SISTEM OD VIŠE KAMERA

Vizuelni sistem BLK2GO čine kamera rezolucije 12 megapiksela, koja pravi briljantne fotofrafije detalja sa veoma izraženim kontrastom i još tri panoramske kamere za vizuelnu navigaciju korišćenjem SLAM-a, bojenje oblakata tačaka relalnim bojama, i snimanje panoramskih fotografija.

GRANDSLAM

GRANDSLAM (Simultana lokalizacija i mapiranje) je kombinacija brzog dvoosnog laserskog sistema, vizuelnog sistema sastavljenog od više kamera i inercijalne merne jedinice. Sve ovo u sinergiji omogućava da se BLK2GO samo pozicionira.

LAGANA ALUMINIJUMSKA KONSTRUKCIJA

Težinom od samo 775 grama sa baterijom, aluminijumska konstrukcija BLK2GO omogućava ekstremno lako rukovanje i potpunu slobodu pokreta.

NAJPAMETNIJA RUČICA

U ručici BLK2GO se nalazi modul za WLAN povezivanje, punjiva baterija dovoljna za 45 minuta skeniranja, memorija dovoljna za 6 sati skeniranja , USB-C port za brzi transfer podataka, i tehnologiju Edge computing.

NAPREDNE SVETLOSNE INFORMACIJE

Svetlosni prsten koji okružuje BLK2GO, koji može svetleti raznim bojama je lako razumljiv i dovoljno informativan, korisnicima svih nivoa. Korisnicima pruža osnovne informacije o skeniranju, izveštava o statusu uređaja, kao i kvalitetu podataka.