Manuelna kontrola nagiba

Leica Rugby 620

Gde ravnanje ostaje u fokusu
Povećajte produktivnost u poslovima ravnanja sa Rugby 620 rotacionim laserom. Dizajniran za opšte radove koji uglavnom obavljaju oplate i konkretne aplikacije, Rugby 620 rotacioni laser nudi profesionalno, ali jednostavno rešenje za nivelisanje sa izvanrednim cena-kvalitet odnosom. Zaboravite skupe greške, prerade ili zastoj zahvaljujući potpuno automatskom radu sa prijemnikom Leica Rod Eye. Betoniranja, oplata za izravnavanje i postavljanje temelja nikada nije bila efikasnija.

Jednostavne i brzo određivanje nagiba
Rotacioni laser Rugby 620 nudi raznovrsne aplikacije, što vam omogućava da obavljaju jednostrani nagib pomoću manuelne kontrole nagiba. Rugby 620 je savršen laserski alat za one izvođače koji povremeno treba da urade jednostrani nagib kao što su prilazi, uređenja platoa i parkirališta.
U zavisnosti od vrste posla, Rugby 620 nudi domet od 500 metara sa Rod Eye Basic i 600 m sa Rod Eye 140 i 160 digitalnim prijemnikom.

Jaka kao gradilište
Rotacioni laser Ragbi 620 donosi izdržljivost i pouzdanost na gradilištu, standardom zaštite za vodu i prašinu IP 67.
Osim toga, PROTECT by Leica Geosystems daje klijentima doživotnu garanciju proizvođača i tri godine No Cost * perioda, koji obuhvata popravku ili zamenu svih neispravnih delova, uključujući podešavanje i kalibraciju. Ragbi 620 rotacioni laser se isporučuje u paketu sa dugotrajnom i brzo punjivom Li-Ion baterijom.

* Dostupno putem online registracije u roku od 8 nedelja od datuma kupovine