Geodezija, građevinarstvo i inženjerstvo su u našem DNK

Bez obzira da li projektujete, gradite ili održavate objekte, naša Geodetska rešenja obezbeđuju bezbednost, pomažu vam da budete brži, sarađujete u oblaku, digitalizuju radne procese i isporučite najtačnije geoprostorne podatke.

Saznajte detaljnije informacije o našem portfoliju rešenja za inženjersku geodeziju.

Izgradnja nasleđa

Od najdužeg i najdubljeg tunela do najviše zgrade, najpoznatija svetska inženjerska remek-dela imaju koristi od Leica Geosystems tehnologija. Naša 200 godina strast za geodetskim istraživanjem pokazuje našu sposobnost da isporučimo preciznu i tačnu opremu, sofisticirani softver i usluge od poverenja onima koji grade svetsku infrastrukturu.

Naše nasleđe za tačnost i inovacije, upareno sa intimnim razumevanjem industrije, pruža rešenja koja osnažuju geodete da realizuju projekte na vreme i prema budžetu, istovremeno obezbeđujući maksimalnu bezbednost i smanjujući gubitke. Naš kompletan portfolio geodetskih rešenja, sistema upravljanja mašinama i rešenja za pozicioniranje u građevinarstvu pomaže u izgradnji sveta oko nas, obezbeđujući tačne podatke kojima se digitalno upravlja i koji se efikasno dele.

Geodetska oprema sa najboljim povratom investicije

Kupovinom Leica Geosistems opreme štedite vreme, smanjujete operativne troškove i eliminišete greške, čineći svoje projekte profitabilnijim. Naša oprema se može skalirati ili nadograditi prema potrebama vašeg poslovanja i podržana je od strane široke mreže servisa i podrške širom sveta. Sve ovo vam pomaže da sačuvate visoku vrednost prvobitne investicije i daje vam najbolji ROI. Sa dva veka iskustva u isporuci geodetske opreme, možete biti sigurni da naši precizni instrumenti, sofisticirani softver i usluge od poverenja pružaju najbolji kvalitet. Naša vrhunska rešenja su dizajnirana da izdrže najteže uslove i okruženja, dajući vam najniže ukupne troškove vlasništva (TCO) tokom celog životnog ciklusa instrumenta. TCO kombinuje nabavnu cenu, operativne troškove, podršku i uslugu, kao i životni vek instrumenta. Preuzmite našu dokumentaciju da pročitate šta treba uzeti u obzir pri kupovini totalne stanice.

Digitalizacija kompletnog ciklusa izgradnje

Naša inženjerska geodetska rešenja olakšavaju terenski i kancelarijski rad i omogućavaju digitalizaciju radnih procedura i tokova podataka. Naš hardver i softver omogućavaju digitalno radilište, tako da možete da pružite kvalitetne usluge u svim fazama izgradnje, završite projekte brže sa manje gubitaka i dodatnih radova i budete profitabilniji.

Mi obezbeđujemo sredstva za digitalizaciju građevinarstva pomoću snimanja stvarnosti i geoprostornih rešenja koja pojednostavljuju svakodnevne građevinske i građevinske zadatke, neprimetno povezuju teren i kancelariju, i pomažu rukovodiocima u sagledavanju i upravljanju projektom.

Olakšavamo digitalni protok podataka uz punu podršku CAD i formata za informaciono modeliranje zgrada (BIM) na totalnim stanicama, GPS/GNSS i sistemima za kontrolu mašina kako bismo definisali građevinske aktivnosti i proveravali napredak. Digitalni modeli se mogu lako deliti između svih zainteresovanih strana na licu mesta uz onlajn razmenu, kako bi se osiguralo da svi imaju najažurnije projektne podatke. Uvek posedujte najnovije projekte, minimizirajte dodatne radove i obezbedite minimalne gubitke, smanjite troškove.

Bezbednost na gradilištu

Leica Geosystems rešenja doprinose bezbednosti gradilišta za ljude i imovinu, i pomažu u projektovanju i izgradnji bezbedne infrastrukture gde nadzor detektuje i najmanji pokret. Naša pametna geodetska oprema i softver omogućavaju merenje i snimanje fizičkog okruženja sa bezbedne udaljenosti, povećavaju virtuelnu saradnju i poboljšavaju tokove posla, povećavajući bezbednost osoblja, lokacija i infrastrukture. Naš portfelj uključuje lokatore instalacija koji pomažu da se precizno locira sva zakopana infrastruktura kako bi se izbegli opasni udari ili prekidi; GNSS, totalne stanice i 3D laserski skeneri koji snimaju tačke sa bezbedne udaljenosti; rešenja za monitoring koja detektuju deformacije konstrukcije, i lično upozorenje i izbegavanje sudara u realnom vremenu za mašine i osoblje na gradilištima. Pročitajte naš blog da biste saznali zašto računanje na geoprostorna rešenja koja snimaju, grade i nadgledaju lokacije i infrastrukturu znači „bezbednost na prvom mestu“.

Vekom-Footer-001

VAŠ GEODETSKI PARTNER

Jedino Leica Geosystems ima 200 godina iskustva u oblasti geodezije. Pogledajte kako vas mi možemo podržati našim rešenjima za merenje i pozicioniranje vrhunskog kvaliteta.

Vekom-Footer-002

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Otkrijte kako vam  digitalizacija tehnologija i procesa može pomoći u poslovanju da kreirate nove mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate produktivnost.

Vekom-Footer-003

GEODETSKA REŠENJA

Bez obzira na kompleksnost projekta, u okviru našeg širokog portfolija za  merenje, pozicioniranje, vizuelizaciju, ćete naći rešenje koje će vam pomoći da budete…

Vekom-Footer-004

UNAPREDITE VAŠE ZNANJE

Steknite nove veštine da bi ste bili efikasniji i pravovremeno reagovali na poslovne zahteve. Otključajte potencijal da bi ste ponudili bolje, brže i specijalizovanje usluge…