Unapredite svoje poslovanje uz 3D lasersko skeniranje

Pogledajte kako su geodetske kompanije širom sveta stvorile nove poslovne mogućnosti, povećale svoju konkurentnost i poboljšale produktivnost prihvatanjem 3D laserskog skeniranja.

3D lasersko skeniranje priča kupaca da inspiriše vaše poslovanje

3D lasersko skeniranje vam omogućava da brzo snimite, vizuelizujete i unapred registrujete podatke na terenu, koji se zatim mogu obraditi u kancelariji da bi se isporučili konvencionalni 2D modeli i 3D digitalne kopije, pomažući vam da ponudite bolje i vrednije usluge svojim klijentima i osvojite novi posao.

Geodeti su stručnjaci za merenje i opremljeni 3D laserskim skeniranjem, mogu dokumentovati bilo koji objekat ili okruženje bezbednije, brže i efikasnije.

Proširite vaše poslovanje sa 3D laserskim skeniranjem

Nelson Boquin, osnivač kompanije Nelson Surveys, iz Australije, objašnjava kako je uvođenje 3D laserskog skeniranja rezultovalo proširenjem posla.

Pet razloga za ulazaka u lasersko skeniranje i kako da započnete sa njim

Naučite najlakši način na koji geodetske kompanije mogu započeti sa laserskim skeniranjem i čujte od geodete Dona Smita koji su benefiti 3D laserskog skeniranja.

Iskustva sa korišćenjem oblaka tačaka u realnim projektima

Istražite oblake tačaka iz različitih projekata u pomoću TruView softvera i iskoristite neku od ideja kako možete razmenjivati fotorealističnu digitalnu realnost…

Obezbedite nove servise sa 3D laserskim skeniranjem

Infrastruktura

Pogledajte kako geodeti uz pomoć skeniranja mogu obezbediti visoko kvalitetne 3D podatke za infrastrukturne projekte. Od kreiranja reprezentacije izvedenog stanja novih infrastrukturnih objekata do merenja postojeće infrastrukture pre izgradnje ili renoviranja, 3D lasersko skeniranje je idealna tehnologija za snimanje digitalne kopije realnih objekata.

Građevinarstvo

Otkrijte kako geodeti mogu, korišćenjem tehnologije 3D laserskog skeniranja, imati centralnu ulogu u unapređivanju procesa planiranja, projektovanja, izgradnje, manadžmenta i renoviranja zgrada.

Urbano planiranje

Istražite kako geodeti mogu obezbediti 3D modele – osnovu za sve operacije u „pametnim gradovima“. 3D modeli obezbeđuju pravi uvid koji planerima omogućava da sagledaju rizike i donesu ispravne odluke.

Energetika i industrija

Istražite kako 3D modeli omogućavaju geodetima da izvrše snimanje izvedenog stanja sa bezbednog rastojanja i kreiraju kvalitetne modele za planiranje, proizvodnju i kontrolu saglasnosti projekta novog stanja sa postojećim objektom.

Istorijski spomenici i prezervacija

Naučite kako geodeti uz pomoć 3D laserskog skeniranja mogu sa visokom rezolucijom izmeriti bilo koji istorijski spomenik, zgradu i arheološko nalazište u cilju dokumentovanja, proučavanja i sagledavanja…

Vekom-Footer-001

VAŠ GEODETSKI PARTNER

Jedino Leica Geosystems ima 200 godina iskustva u oblasti geodezije. Pogledajte kako vas mi možemo podržati našim rešenjima za merenje i pozicioniranje vrhunskog kvaliteta.

Vekom-Footer-002

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Otkrijte kako vam  digitalizacija tehnologija i procesa može pomoći u poslovanju da kreirate nove mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate produktivnost.

Vekom-Footer-003

GEODETSKA REŠENJA

Bez obzira na kompleksnost projekta, u okviru našeg širokog portfolija za  merenje, pozicioniranje, vizuelizaciju, ćete naći rešenje koje će vam pomoći da budete…

Vekom-Footer-004

UNAPREDITE VAŠE ZNANJE

Steknite nove veštine da bi ste bili efikasniji i pravovremeno reagovali na poslovne zahteve. Otključajte potencijal da bi ste ponudili bolje, brže i specijalizovanje usluge…