Power Portfolio vam pomaže da shvatite svet koji se neprekidno menja

Power Portfolio

Power Portfolio vam pomaže da shvatite svet koji se neprekidno menja. Najrazličitije organizacije širom sveta, od lokalnih preduzeća koja analiziraju poljoprivredne i prirodne resurse pa sve do nacionalnih kartografskih agencija, se svakodnevno oslanjaju na tehnologiju i alate koje imaju proizvodi unutar Power Portfolio-a. 

Power portfolio povezuje fotogrametriju, daljinsku detekciju i GIS obezbeđujući vam efikasan, unapređen sistem za sve vaše geoprostorne potrebe. Bazirana na čvrstim tehničkim temeljima, koji su razvijani decenijama, Hexagon Geospatial rešenja integrišu senzore, softvere i korisničke radne procese u inteligentni informacioni ekosistem koji isporučuje korisne informacije: 

  •  Izrada podataka i upravljanje velikom količinom podataka
  •  Prilagođavanje i jednostavna interpretacija geoprostornih analiza
  •  Isporuka sadržaja kroz „cloud“ za web, desktop i mobilni

Power Portfolio kombinuje najbolje tehnologije iz oblasti fotogrametrije, daljinske detekcije, GIS-a i kartografije. To su desktop i serverski orijentisana rešenja, specijalizovana za organizaciju podataka, automatsko geoprocesiranje, infrastrukturu prostornih podataka, optimizaciju radnih procesa, web editovanje i web kartiranje. Sa ovakvim ujedinjenim pristupom možete da vidite širu sliku i sagledate sve promene. Jednostavno rečeno, Power Portfolio organizuje našu ponudu proizvoda u tri reprezentativne kategorije. Naši proizvodi zadržavaju svoja globalno prepoznatljiva imena i pozicioniraju se u okviru tri Power Portfolio paketa.

Producer Suite

Inteligentno kreiranje, analiza, obrada i kartiranje više izvora podataka.

Proizvodi iz Producer paketa vam omogućavaju da prikupljate, obrađujete, analizirate i shvatite sirove geoprostorne podatke i iz njih izvučete korisne informacije. Ovaj paket sačinjavaju Hexagon Geospatial desktop alati za GIS, daljinsku detekciju i fotogrametriju.

Proizvodi: ERDAS IMAGINE, IMAGINE Photogrammetry, ERDAS IMAGINE Add-Ons
GeoMedia, GeoMedia Add-Ons, Producer Online (GeoMedia Online i IMAGINE Online),
ImageStation, GeoMedia Mapping Manager,…

Provider Suite

Sveobuhvatno upravljanje i distribucija velikih količina geoprostornih i poslovnih podataka

Provider paket vam daje mogućnost da organizuje sve vaše geoprostorne i poslovne podatake u jedan centralizovan katalog i da ih lako isporučite drugima. Plus, moćna tehnologija kompresije podataka optimizuje zahteve za prostorom na disku i na kraju smanjuje ukupne troškove skladištenja podataka.

Proizvodi: ERDAS APOLLO, GeoCompressor
ERDAS ECW/JP2 SDK, ECW for ArcGIS Server
ECW Plugins (Browser Plugin, ArcGIS Desktop, AutoCAD)

Platform Suite

Efikasna izrada i primena pametnih rešenja koja odgovaraju vašim potrebama

Platform paket vam omogućava da isporučite informacije kroz web na desktop i mobilne uređaje ili pametna rešenja. Pomoću sofisticiranih alata i tehnologija, programerski orijentisanih, možete izraditi prilagođene geoprostorne aplikacije i rešenja.

Proizvodi: GeoMedia Smart Client, GeoMedia WebMap, Geospatial Portal, Geospatial SDI, Mobile Alert, Mobile MapWorks