Jedan dron za sve vaše potrebe

Wingtra One

Izvođenje visoko preciznih vazdušnih snimanjabrzo i za velike projekte 

 Wingtra One je VTOL dron za mapiranje terena namenjen profesionalcima u oblasti geoprostornih podataka i to premera, GISa, rudarstva, poljoprivrede i očuvanja životne sredine.     

Wingtra One obezbeđuje u isto vreme komfor vertikalnog poletanja i sletanja (VTOL) i efikasnost bespilotnog sistema fiksnih krila, čineći ga tako adekvatnim alatom za snimanje projekata visokih razmera. 

Zahvaljujući svom hibridnom VTOL dizajnu i kamerama visoke rezolucije (do 42MP) Wingtra One obezbeđuje podatke aerofotogrametrijskog snimanja sa kojima se drugi bespilotni sistemi teško mogu porediti u smislu kvaliteta fotografija i postignute tačnosti. Na to treba dodati učinkovitost 80% veću u odnosu na klasične terestricke metode snimanja ili komercijalne koptere.

Uzleće i sleće kao helikopter, leti kao avion 

 VTOL mogućnost dozvoljava Wingtra One bespilotnom sistemu da uzleti i da se prizemlji kao helikopter. Za misije mapiranja terena on se postavlja u horizontalni položaj obezbeđujući tako visoku efikasnost i veliku brzinu sistema sa fiksnim krilima 

Mapiranje velikih površina nikada nije bilo jednostavnije 

 Zahvaljujući kamerama visoke rezolucije Wingtra One može da leti visoko iznad terena ali da ipak snimi velike površine sa niskom rezolucijom 

U jednom letu Wingtra One može da snimi skoro 2x više od konvencionalnih dronova fiksnih krila i otprilike 10 do 15x više nego multikopteri. 

Multikopter

Površina: 8 ha
GSD: 1.2 cm
Visina leta: 44 m

Druga fiksna krila

Površina: 70 ha
GSD: 1.2 cm
Visina leta: 57 m

WingtraOne RX1R II

Površina: 110 ha
GSD: 1.2 cm
Visina leta: 93 m
Na sledećem LINKU pogledajte detaljnu komparaciju Wingtra One bespilotnog sistema i drugih dronova 

Precizni geotagovi za sve kamere

Od sada sve kamere, uključujući i multispektralne imaju na raspolaganju ugrađeni multifrekventni L1/L2 PPK GNSS prijemnik.
Zajedno sa SONY RX1 42MP kamerom punog okvira Wingtra One isporučuje najbolje u klasi podatke sa apsolutnom horizontalnom tačnošću podataka od 1cm.

Više o tome pogledajte na sledećem LINKU

Kamera za svaki posao

WingtraOne ne pravi kompromise kada je u pitanju kvalitet fotografija. Bilo da kreirate ortofoto, 3D modele ili vršite multispektralno mapiranje, WingtraOne ima najbolju kameru za svaki zadatak. Zamenom kamere na terenu , možete prikupiti različite podatke sa istim dronom.

Detaljne specifikacije kamera pogledajte na sledećem LINKU. 

Pouzdan rad i u najtežim uslovima

Bez obzira na radne uslove, WingtraOne izvršava misiju bezbedno i isporučuje visoko-precizne podatke. Sistem bezbedno leti do vetra jačine  12 m/s i udara vetra od 18 m/s.

WingtraOne performanse na jakom vetru pogledajte u sledećem videu: