Pouzdanost kada vam je to potrebno

LOC8 – rešenje za zaštitu od krađe i lociranje instrumenata

Za sve vlasnike i zaposlene u firmama koje se bave geodezijom, građevinarstvom i inženjerstvom, LOC8 je izuzetno vredan dodatak totalnim stanicama. Sa fleksibilnošću prijema pozicije instrumenta skoro svakog minuta on vam omogućava da uvek znate gde se vaši instrumenti nalaze na terenu. Takođe možete definisati i više područja oko gradilišta i biti upozoreni kada instrument izađe izvan definisanog područja 

LOC8 nije samo izuzetan alat za praćenje i organizaciju vaših ekipa na terenu već dobro rešenje za zaštitu od krađe sa mogućnošću daljinskog zaključavanja i otključavanja totalne stanice kada se to zahteva, samo jednim klikom na dugme putem vaše aplikacije ili web naloga. Nakon daljinskog zaključavanja instrumenta  on će trenutno biti detektovan kada se ponovo uključi, i tako ga učini neupotrebljivim što ga takođe čini manje interesantnim za krađu.

Precizno lociranje

LOC8 može precizno locirati vaš instrument unutar i izvan objekata. Tačnost pozicioniranja je oko 50 metara sa AGPS, 15 metara sa WLAN I <5 metara korišćenjem GPS. Pored toga, trenutnu lokaciju možete dobiti po zahtevu, do jednom u minutu; tako ćete uvek znati gde se nalaze vaši instrumenti.

Geo Fence

Definišite više područja oko vaše kancelarije ili gradilišta gde vaši instrumenti treba da budu. Osim što vam može poslužiti za organizaciju ekipa, LOC8 vas obaveštava kada je instrument izašao izvan predefinisanog područja. Upozorenje će biti poslato putem poruke i/ili e-maila

Daljinsko zaključavanje

Daljinski zaključajte vaš instrument samo jednim klikom na mobilnom telefonu ili računaru. Operativnost vašeg instrumenta u potpunosti zavisi od konekcije na instaliranu LOC8 komponentu; tako da čak i kada je totalna stanica uključena ona će i dalje biti zaključana! Jednostavno otključajte vaš uređaj na isti način, bez potrebe da ga donosite u servis.

Bez brige

Zahvaljujući mogućnosti praćenja, lociranja i zaključavanja totalne stanice u mogućnosti ste da osigurate vaš instrumenta uz nižu premiju. Sa LOC8 koji služi kao zaštita od krađe, troškove koje bi ste imali zbog zastoja u radu zato što ste usled krađe ostali bez instrumenta ili zamenite ukradenih instrumenata.