Brza 3D digitalizacija – poboljšanje izgradnje Smart City realnosti kroz vizuelnu transformaciju objekata

Leica Pegasus:Swift – mobilna platforma za skeniranje

Leica Pegasus:Swift je sistem mobilnog mapiranja koji možete postaviti na bilo koje možete postaviti na bilo koje vozilo. Ovaj sistem savršeno uklapa  LIDAR i panoramske fotografije, i isporučuje podatke za GIS aplikacije, rudarstvo, planiranje, proveru slobodnih profila… Oslanjajući se na pouzdanu platformu za mobilno mapiranje iz kompanije Leica Geosysgtems, novi Pegasus:Swift predstavlja ulaznicu u digitalizaciju gradova i izradu realnih modela smanjujući vaše ulaganje najdragocenijih resursa. Ova platforma je višenamenska, fleksibilna , uz to lagana, veoma efikasna  u pogledu obima podataka koje prikuplja i u najkraćem mogućem roku isporučuje podatke potrebne za pravilno i brzo odlučivanje.

Multibeam LIDAR omogućava snimanje velikog broja tačaka u svakoj rotaciji. Uštede vremena su dodatno povećane korišćenjem prenosnog USB 3.0 hard diska, koji korisnicima pruža mogućnost da podatke jednostavno ponesu sa sobom u kancelariju i njihovu obradu jednostavno nastave na bilo kom PC računaru koji ima USB 3.0 linterfejs.

Pametni gradovi

Digitalizacija gradske infrastrukture, planiranje, i raspodela resursa predstavljaju osnovu za izradu pametnih gradova. Pegasus:Swift vam omućava da širite svoje poslovanje isporučujući najbolje podatke na tržištu. Besprekorna integracija fotografija i digitalnog oblaka tačaka garantuje da će te isporučiti sve potrebne podatke. Dodatni portovi za eksterne digitalne senzore, garantuju da sve relevantne podatke o gredu možete pretvoriti u „nule i jedinice“

DIgitalizacija lokacije

U kombinaciji sa Leica Pegasus:Manager-om, sistem nudi efikasnu ekstrakciju relevantnih geometrijskih podataka. Jedinstven radni proces ekstrakcije relevantnih geometrijskih podataka je obezbeđen kroz module koje je moguće dodati u svakom trenutku odnosno onda kada su oni potrebni. Vizuelizacija podataka u Pegasus:WebViewer-u donosi mogućnost da podatke podelite bilo kada, bilo gde.Podaci se skladište na platformi i možete ih pregledati u bilo kom internet pregledaču bez instalacije bilo kakvih dodataka.