Merite ono što vidite sa novim GNSS RTK roverom.

Leica GS18 I GNSS RTK Rover

Leica GS18 I GNSS RTK Rover – Zamislite moć vizuelnog pozicioniranja

Predstavljamo vam Leica GS18 I, svestrani geodetski GNSS RTK rover sa tehnologijom Vizuelnog Pozicioniranja. Namenjen je geodetskim i drugim profesionalcima za lako i tačno merenje tačaka koje do sada nisu mogle biti merene GNSS roverom. Sada GNSS roverom možete brzo snimiti fotografije gradilišta i meriti tačke na njima, na terenu ili kasnije u kancelariji.

Fuzija različitih senzora – GNSS, IMU i kamere u jednom uređaju omogućila je kreiranje tehnologije za Vizuelno Pozicioniranje – „Visual Positioning technology“, rezultujući GNSS RTK roverom tako moćnim da vam omogućava merenje na detalju koji vidite na fotografijama. GS18 I ima sve funkcionalnosti Leica GS18 T uz dodatak tehnologije Vizuelnog Pozicioniranja, korisnici mogu meriti tačke sa bilo koje pozicije, bilo da je štap vertikalan ili pod nagibom.

GS18 I vam omogućava:

  • Merenje skrivenih tačaka efikasnije i lakše.
  • Prikupljanje tačaka koje do sada nisu bile dostupne sa GNSS roverom.
  • Više fleksibilnosti i kontrole bez potrebe za korišćenjem dodatne opreme.
  • Snimanje stotina tačaka visokom tačnosti i za kratko vreme.
  • Brzo fotografisanje situacije vam daje mogućnost da kasnije odlučite koje će tačke biti merene – čak i kada se situacija promeni ili uništi.
  • Merenje tačaka na slici na terenu ili u kancelariji.
  • Brzo i detaljno prikupljanje svih vidljivih detalja.

Inovativan

GS18 I je GNSS RTK Rover je tačan i jednostavan za korišćenje. Koristi visoko inovativnu tehnologiju „Vizuelnog Pozicioniranja“ , baziranu na savršenoj integraciji GNSS, IMU i kamere, što omogućava precizno merenje tačaka na fotografijama, na terenu ili u kancelariji. Pored toga korišćenjem prikupljenog seta fotografija možete kreirati oblak tačaka koristeći Leica Infinity što još više proširuje mogućnosti GS18 I.

Brz

Namenjen za efikasno merenje velikog broja tačaka, GS18 I vam omogućava prikupljanje fotografija i merenje stotina tačaka u kratkom vremenskom periodu, bez potrebe da fizički postavite GNSS rover na tačku. Vreme provedeno na terenu je smanjeno, a ponovni odlasci na teren svedeni na minimum – jednom kada ste fotografisali gradilište, detalj možete meriti i kasnije kada god to poželite.

Svestran

Moć fotografija je promenila pravila igre. Posedujući mogućnost da merite ono što vidite, sada možete izmeriti mesta koja su pre toga bila nedostupna bez potrebe da koristite dodatne alate ili se penjete uz prepreke. To vam daje fleksibilnost na terenu, oslobađa opremu i ljudstvo, zaista maksimizuje produktivnost, i povećava profit.

TERENSKI I KANCELARIJSKI SOFTVER

Fotografišite i merite na terenu koristeći GS18 I RTK rover, ili merite i formirajte oblak tačaka u kancelariji koristeći Leica Captivate softver. Jednostavnost korišćenja čini prikupljanje i upravljanje podacima jasnim i preciznim.

Koristite Captivate za prikupljanje i obradu podataka na terenu, a Infinity za merenje tačaka u kancelariji udobno na velikom ekranu i to bez ometanja koje mogu da prave vremenske prilike ili saobraćaj. Infinity softver je namenjen za upravljanje, procesiranje, analizu i brzu kontrolu svih terenskih podataka sa GNSS senzora, totalnih stanica, digitalnih nivelira i bespilotnih letelica.

KORISNIČKA PODRŠKA UVEK NA RASPOLAGANJU

Kroz program Aktivne Korisničke Podrške globalna mreža iskusnih profesionalaca je samo na jedan klik daleko i spremna da vas iskusno vodi do rešenja problema.
Eliminišite zastoje na terenu uz našu tehničku podršku.
Završite poslove brže uz konsultantsku podršku.
Izbegnite skupe ponovne izlaske na teren i uštedite na vremenu koristeći naše online servise za slanje i prijem podataka direktno sa terena.

INTERNA MEMORIJA

Korisnici svih GS18 modela imaju fleksibilnost logovanja sirovih podataka na SD karticu ili internu memoriju.

4G LTE & IZVRSTAN KVALITET MERENJA

Praćenje multi-frekventnih signala dolazi kao standardna opcija kod svih Leica Geosystems GS senzora. U kombinaciji sa vrhunskom GNSS antenom i brzinom pozicioniranja od 20 Hz, GS18 I obezbeđuje pouzdan kvalitet merenja.

UNAPREĐENE PERFORMANSE

Opcija redukcije višestruke refleksije signala u Captivate programu značajno poboljšava kvalitet praćenja GNSS signala u otežanim uslovima, što unapređuje RTK raspoloživost i tačnost. Takođe ugrađeni algoritmi za obradu interferencije omogućavaju filterovanje u cilju odbacivanja smetnju u cilju još robusnijeg GNSS praćenja signala.

KOMPENZACIJA NAGIBA ŠTAPA

Bazirana na fuziji IMU i GNSS, kompenzacija nagiba kod GS18 I je imuna na magnetna ometanja i aktivira se automatski bez ikakve kalibracije. Sa GS18 I geodete imaju fleksibilnost da mere tačke sa uvrhunjenom libelom, a da i dalje sačuvaju vrednosti nagiba pri svakom merenju. Na taj način imate kontrolu da je sve što ste izmerili korektno.

Kontaktirajte nas u vezi GS18 I

Kontaktirajte nas u vezi Leica GS18 I i tehnologije vizuelnog pozicioniranja.

GS18 I Pitanja i Odgovori

Da li želite da saznate više o GS18 I? Pogledajte Pitanja I odgovore naših stručnjaka.

Detaljnije >

VekomNet

Za optimalno korišćenje GS18 I, koristite VekomNet servise koji obezbeđuju pouzdane GNSS korekcije.

Detaljnije >

Nova web-stranica posvećena geodeziji

Naučite kako nova geodetska rešenja mogu unaprediti vaše poslovanje, unapredite vaše znanje ili jednostavno pogledajte šta je novo.

Posetite naš novi sajt >