Kompletno rešenje za skeniranje

Leica ScanStation P30 i P40

ScanStation P40 donosi najširu mogućnost izbora koja uključuje i veliki domet. Donoseći izuzetan domet, brzinu i kvalitet podataka bilo gde i bilo kada, ovaj proizvod predstavlja idealno rešenje za bilo kakve probleme koje stavljate pred 3D laserski skener.
ScanStation P30 je rešenje za širok spektar standardnih poslova skeniranja. Optimalnom mešavinom dometa i tačnosti sa neviđenom izdržljivošću predstavlja idealno kompletno rešenje za širok spektar primena.

Pravi izbor 
Bilo da snimate 3D geometriju građevinkog objekta, snimate izvedeno stanje velikog industrijskog kompleksa, rekonstruišete mesto zločina ili generišete podatke koji će predstavljati osnovu za BIM, znate da vam je potreban precizan alat velikog dometa  – novi  ScanStation P30 i P40 laserski skeneri iz kompanije Leica Geosystems su odličan izbor, važan je i najmanji detalj.

Visoke performanse čak i u teškim uslovima
Leica ScanStation isporučuje podatke najvišeg kvaliteta kao i HDR fotografije uz ekstremno veliku brzinu skeniranja od milion tačaka u sekundi i domet od 270m. Jedinstveni domet uparen sa veoma malim šumom podataka i geodetski dvoosni kompenzator predstavljaju osnovu za veoma detaljan 3D oblak tačaka predstavljen sa realističnom oštrinom.

Smanjeno vreme stajanja
Izuzetno izdržljivi novi laserski skeneri se mogu koristiti čak i pod najtežim vremenskim uslovima, na temperaturama od  – 20℃ do + 50℃ i zadovoljavaju  IP54 standard za zaštitu od prašine i vode.

Kompletno rešenje 
Leica Geosystems nudi novi portfolio Leica ScanStation skenera kao integrisani deo kompletnog rešenja za poslove skeniranja koji čine hardver, softver, servis, obuka i podrška. Podaci sa 3D laserskog skenera se mogu procesirati u softverskom paketu koji predstavlja industrijski standard za obradu oblaka tačaka , i sastoji se od Leica Cyclone stand-alone softvera, Leica CloudWorx plug-in alata za CAD sisteme i slobodno dostupnog  Leica TruView dodatka za internet pregledače.