Super moderna tehnologija za dobru tačnost.

Leica ICON iCR70 Robotizovana totalna stanica

Nova građevinska stanica Leica iCON iCR70, olakšava prelazak sa tradicionalnih analognih metoda merenja na moderne tehnike digitalnog obeležavanja, koje su neophodne u modernim BIM procesima i postižu visoku produktivnost i tačnost koju zahteva građevinska industrija. iCR70 mogu koristiti postojeće građevinske radne snage uz minimalnu obuku i ne ometaju postojeće građevinske procese.

 

ICON iCR70 omogućava korisnicima:
  • Obeležavanje linije na podnožju ili linije “krede” za oplate na temelju
  • Postavljanje tačaka na zaslepljujućem sloju, kao što su umetak cevi ili preseci pre izlivanja betona
  • Potpuno automatsko prikazivanje rasporeda tačaka na podu ili plafonu i linija za probijanje cevi u zid

Pripremite i izvršite građevinske zadatke brže, jednostavnije i tačnije. Ovaj robot, prilagođen vašim građevinskim potrebama, dizajniran je za rad jedne osobe, što vam daje približno 80% povećanja produktivnosti u odnosu na druge uobičajene metode rada. ICON iCR70 je vaš najbolji partner za izradu konstrukcija, pomagajući vam da pojednostavite svoj rad na gradilištu, budete na vreme i prema budžetu.Garantuje efikasnost obeležavanja uz fleksibilno rukovanje sa 3D dizajnerskim modelima na terenu. Dizajniran je tako da ubrza procese izgradnje i ugradnje uz jednostavnu upotrebu u građevinskoj industriji, pomažući vam da postignete više obeležavanja svakog dana, svaki dan.

 

iCON iCR70 totalna stanica je u potpunosti kompatibilna sa:
  • Leica iCON CC80 tabletom sa poboljšanom verzijom prilagođenog softvera za izgradnju iCON build-a
  • Kancelarijski softver Leica Infiniti i Leica ConX-a za slanje podataka između kancelarije i veb lokacije na gradilištu.

 

Karakteristike iCON iCR70:
  • Tastatura sa 4 tastera za jednostavno rukovanje
  • Brza pretraga prizme pomoću patentirane tehnologije “SpeedSearch”
  • Stabilna komunikacija podataka putem Bluetooth® dugog dometa (do 400m)
  • U skladu sa modernim BIM procesima, 3D dizajnerski modeli mogu se lako deliti preko ConX-a sa kancelarije na teren.

Digitalizujmo

Zamenite tradicionalne metode merenja za novu modernu tehnologiju koja se lako koristi. ICON iCR70 omogućava vam prelazak sa tradicionalnih metoda obeležavanja, poput pantljike, sajle do modernih metoda digitalnog izgleda. Koristeći novu stanicu za gradjevinarstvo kompanije Leica Geosistems sada možete s lakoćom pretvoriti složene dizajne u stvarnost.

Autonomija

Bogati podaci o dizajnu mogu se predati iz kancelarije na teren kao potpuno renderirani 3D modeli. Aplikacija Layout Objects omogućava vam obeležavanje iz 3D modela odabirom objekta, poput stuba ili cevi, jednostavnim dodirom na ekran kontrolera. To daje terenskim posadama potpunu fleksibilnost u odabiru svojih radnih paketa po objektima, ali i moćnim mehanizmima filtriranja što je ovo idealno za MEP / HVAC konstrukciju.

Automatsko podešavanje

Aplikacija Setup Pilot omogućava vam da ostanete sigurni u najpouzdaniju, uz jednostavno i automatizovano podešavanje totalne stanice koja ne zahteva interakciju korisnika. Sa njom se vizuelno prenosi komunikacija o uspešnom setovanju, što ukazuje da obeležavanje može odmah početi pritiskom na dugme.

Najniži ukupni troškovi vlasništva

Sve totalne stanice Leica Geosistems dizajnirane su za pouzdanost i dugovečnost i održavaju ih široka i vešta servisna mreža - sve što pomaže u održavanju visoke vrednosti prvobitne investicije. iCR70 vam pomaže da proizvedete profitabilnije projekte, štedeći vreme, smanjujući operativne troškove i eliminišete greške.