Spona između terena i kancelarije

Leica Infinity Softver

Infinity je korisnički orijentisan geoprostorni softverski paket namenjen profesionalcima. Dizajniran je za upravljanje, obradu, analiziranje i kontrolu kvaliteta svih terenskih merenih podataka uključujući totalne stanice, digitalne nivelire, GNSS i bespilotne letilice (UAV). Bilo da se radi o novom projektu premera ili pripremi podataka za obeležavanje na gradilištu Infinity će podržati vaš posao. 

Različiti podaci se kombinuju u različitim projektima – BIM, CAD, GIS, I drugi. Infinity će kombinovati, generisati i eksportovati ove podatke bez problema. A korišćenje integrisanih servisa za razmenu podataka uključujući Leica Exchange, Leica ConX i kao servisa drugih provajdera čini razmenu podataka još efikasnijom. 

Kontrola i ponovna kontrola

Budite uvek u toku. Bez obzira na podatke Infinity podržava vaše projekte dajući vam pri tome pregled svih radnih procesa. Generišite pouzdane izveštaje i dokumente koji će vam obezbediti kontrolu kvaliteta potrebnu za vaše projekte. Potpuna sledivost podataka od uvoza preko procesiranja do izvoza sadržana u vašem kancelarijskom softveru.

Povezanost podataka

Infinity je spona koja povezuje teren i kancelariju. Jednostavno korišćenje 3D prikaza za vizuelizaciju uvezenih podataka sa terena u cilju kontrole kvaliteta, procesiranja i slanja u CAD. Učitavanje CAD projekta za bolji uvid u obim i razmeru projekta i pripreme podata za merenje i obeležavanje na terenu se završava efikasnije.

Neograničeno povezivanje

Korišćenjem web servisa obezbeđenih od strane Leica, Hexagon i drugih provadera integrisanih u Infinity softveru, pristup podacima je brz i efikasan. Preuzimanje podataka sa GNSS referentnih stanica, korišćenje mapa HxGN Imagery Programa kao podloga u projektima uključujući deljenje podataka sa ekipama na terenu omogućava bolje sagledavanje situacije. Razmena i deljenje podataka sa Leica Exchange i Leica ConX servisima omogućava direktno slanje podataka korisnicima ili mašinama.

Fotogrametrija i Oblaci tačaka

Uvoz, pregled i analiza terenskih podataka korišćenjem fotografija sa terena. Merenje zaboravljenih tačaka, upoređivanje tačaka ili korišćenje UAV fotografija za dobijanje oblaka tačaka, digitalnih modela površi i ažurnih ortofoto snimaka, uključujući izveštaje dobijene korišćenjem ASPRS standarda u cilju obezbeđivanja potrebnog poverenja u rezultate terenskih merenja.

Površi & zapremine

Kreirajte detaljne modele površi iz vaših terenskih podataka. Kombinujete merene tačke sa oblacima tačaka, dodajte linije kao strukturne linije i koristite poligone kao granice modela. Koristite površi za računanje zapremine, merenje i upoređivanje površi, i računanje „cut and fill“ mapa za generisanje fajlova koji mogu biti prosleđeni terenskim ekipama za obeležavanje problematičnih lokacija

Procesiranje & izravnanje

Dođite do tačnih rezultata procesiranjem svih tipova podataka uključujući totalne stanice, nivelire, GNSS RTK i statičke podatke. Koristite 3D, 2D i 1D izravnanje za dobijanje najpouzdanijih koordinata.