Neograničeno povezani

Leica Infinity geodetski softver

Infinity je korisnički orijentisan geoprostorni softver namenjen profesionalcima.

Pre nego što koristite neke podatke, potrebno ih je pripremiti, obraditi i pouzdati se u njih. I baš tu Infinity ulazi u igru.

Infinity je namenjen za upravljanje, obradu, kombinovanje, analizu, kontrolu kvaliteta i razmenu svih terenskih podataka prikupljenih totalnim stanicama, digitalnim nivelirima GNSS prijemnicima i bespilotnim letelicana u jednom softveru. Kada se različiti tipovi podataka nađu zajedno u istom projektu – BIM, CAD, GIS, i drugi – jedna od glavnih potreba je da se kombinovanje, izdvajanje, generisanje i izvoz podataka izvrši bez problema I napora. Takođe, u svakoj fazi projekta, Infinity vam pomaže da se povežete preko integrisanih servisa za razmenu podataka kako bi protok podataka bio efikasniji I ostavio manje prostora za greške.

Bilo da počinjete novi projekat ili pripremate podatke za obeležavanje na radilištu, Infinity je neograničeno povezan i podržava vaš kompletan radni proces.

Topografija

Infrastruktura

Zgrade

Instalacije

Katastar

PRIPREMA & POVEZIVANJE

Direktan pristup širokom spektru eksternih servisa i podrška za različite formate podataka osiguravaju da koristite ažurirane podatke svuda u bilo kojoj fazi projekta. Vizualizujte svoje podatke da biste ih upoznali. Izvucite, izračunajte i pripremite potrebne informacije da biste bili spremni za rad na terenu.

MERENJE & OBELEŽAVANJE

Direktna razmena podataka između kancelarije I terena omogućava vašem timu da efikasno radi sa tačnim podacima. Na licu mesta, izmerite sve kako je planirano I u kancelariji  sagledajte šta je izmereno na terenu. Infinity podržava sve geodetske senzore i zadatke.

OBRADA & IZVEŠTAJI

Ugrađeni alati za obradu podataka obezbeđuju sledivost i pouzdane rezultate. Kombinujte podatke i kreirajte oblake tačaka, površine i još mnogo toga. Sveobuhvatno izveštavanje o svakom koraku osigurava da imate potpunu kontrolu nad svojim podacima.

OBRADA & IZVEŠTAJI

Beskonačno povezan tokom celokupnog radnog procesa. Delite podatke u bilo kojoj fazi projekta i isporučite potrebne rezultate visokog kvaliteta koristeći integrisane servise.

PRILAGODITE SE POTREBAMA

Modularna struktura Infinity softvera, čini ga jednostavnim za nadogradnju I prilagođavanje vašim potrebama. Možete početi samo sa modulima I funkcionalnostima koje su vam trenutno potrebne, I nadograditi ga u bilo kom trenutku kada potrebe to zahtevaju. Infinity je raspoloživ kao privremena i kao stalna licenca.

BESKONAČNO POVEZAN

Svaki projekta je jedinstven, a različiti tipovi podataka su realnost u svakom od njih. Infinity kombinuje, izdvaja, generiše I izvozi brojne tipove podataka bez problema. Koristeći integrisane servise za razmenu podataka uključujući Leica Exchange, Leica ConX i druge servise, Infinity omogućava da projekat funkcioniše mnogo efikasnije I obezbeđuje da svi tomovi rade sa pravim podacima.

Želite li više informacija?