Najmanji ručni laserski daljinomer na svetu

Leica Disto D110

Leica Disto D110 je najmanji ručni laserski daljinomer na svetu sa ugrađenom Bluetooth Smart tehnologijom.
Sa upotrebom tačnih merenja i besplatne aplikacije Leica Disto Sketch uradite crtež osnove i skice objekata koje lako možete preneti na pametni telefon ili tablet.
Bilo da ste dizajner enterijera, moler ili građevinski preduzimač, Leica DISTO D110 će vam olakšati da uradite vaš posao.

Prednosti: 

  • Merenje daljine i površine
  • Bluetooth® Smart
  • IP 54 otpornost na vodu / prašinu
  • Odvojiva kopča za pas

Kompaktni oblik i jednostavna uptreba
The Leica DISTO D110  je najmanji i najlakši laserski daljinomer u  DISTO seriji. Njegov ergonomski dizajn garantuje da uređaj savršeno leži u ruci i da je udoban za korišćenje. Merenje nikada nije bilo lakše!

Bluetooth® Smart i Leica DISTO™ sketch aplikacija
Najnovija aplikacija Leica Disto Sketch je idealna veza između daljinomera Disto D110 i pametnih telefona ili tableta. Kada je povezan sa telefonom ili tabletom, možete da uradite crtež osnove, skicu objekta i foto dokumentaciju s tačnim merama.

Brzo merenje daljine i površine
Leica Disto D110 je odličan instrument za merenje daljina i površina. Bilo da ste dizajner enterijera, moler ili građevinski preduzimač, Leica DISTO D110 će vam olakšati da uradite vaš posao.

Odvojiva kopča za pas
Odvojiva kopča omogućava jednostavno nošenje daljinomera.

ISO Standard 16331-1 – Standard za laserske daljinomere
Sa ISO standardom 16331-1 zagarantovana je tačnost i merni opseg, navedeni na ambalaži, moguće postići u svakodnevnim poslovima na gradilištu.