Jako partnerstvo vodi do uspeha

Pogledajte kako je provajder geodetskih usluga, Buckingham Group Contracting Ltd, dobio nove izuzetne projekte u oblasti praćenja stabilnosti objekata…

Uđite u monitoring

Otkrijte kao vam monitoring podaci omogućavaju da imate važnu ulogu u bezbednosti u okolni zgrada, objekata i prirodnih hazarda.

Dodajte 3D lasersko skeniranje u ponudu vaših servisa

Otkrijte kako vam  tehnologija 3D laserskog skeniranja može omogućiti da kreirate nove poslovne mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate efikasnost.

Izmerite ono što vidite

“GS18 I i Infinity otvaraju nove mogućnosti za nas u pogledu prikupljanja I merenja svega što nam je potrebno.”

Geodetska rešenja u skaldu sa vašim poslovanjem

Istražite tehnologije da bi postigli najtačnija merenja i imali najbolje podatke za oblikovanje i kreiranje boljeg sveta.

Vekom-Sta-je-novo

Šta je novo

Istražite najnovije tehnologije koje će pomoći geodetima da budu efikasniji i inovativniji u ispunjavanju zahteva svojih klijenata sa manje resursa, i sa vrhunskim kvalitetom. Mi nismo samo posvećeni tehnološkim inovacijama već i unapređivanju vašeg poslovanja.

Vekom-Ovladajte

Ovladajte svakim korakom u procesu 3D laserskog skeniranja

Bilo da prikupljate, procesirate ili modelirate objekte iz vaših podataka, mi obezbeđujemo veliki obim resursa koji će vam pomoći da dobijete najviše iz vaših rešenja za 3D lasersko skeniranje.

Vekom-Monitoring-01

Monitoring za geodete

Geodeti su stručnjaci za merenja koja mogu obezbediti krucijalne informacije o pomeranju objekata. Otkrijte kako geodeti mogu pratiti bilo koji objekat tokom celokupnog životnog ciklusa i obezbediti važne podatke za smanjenje rizika.

Vekom-ekspertski-osvrt

Ekspertski osvrt

Pogledajte stručna mišljenja kako vam naš geodetski portfolio može pomoći da se suočite sa bilo kojim izazovom: od mapiranja kompletnih gradova, preko merenja jedne ulice, do monitoringa zgrada i objekata.

Vekom-on-demand

On-Demand webinar: Povećajte produktivnost vaših geodetskih poslova

Tražite geodetski terenski softver koji je jednostavan za korišćenje kao i vaš mobilni telefon? Otkrijete Leica Captivate naš vodeći terenski softver.

Vekom-Find-out

Pogledajte šta treba tražiti od geodetskog terenskog softvera

Bilo da tražite jednostavan za rad, softver za svu vašu GNSS i TPS opremu ili ste se već standardizovali sa Leica Captivate terenskim softverom, ovaj blog će vam pomoći u tome…

Vekom-Footer-001

VAŠ GEODETSKI PARTNER

Jedino Leica Geosystems ima 200 godina iskustva u oblasti geodezije. Pogledajte kako vas mi možemo podržati našim rešenjima za merenje i pozicioniranje, vrhunskog kvaliteta.

Vekom-Footer-002

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Otkrijte kako vam  digitalizacija tehnologija i procesa može pomoći u poslovanju da kreirate nove mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate produktivnost.

Vekom-Footer-003

GEODETSKA REŠENJA

Bez obzira na kompleksnost projekta, u okviru našeg širokog portfolia za  merenje, pozicioniranje i vizuelizaciju, ćete naći rešenje koje će vam pomoći da budete…

Vekom-Footer-004

UNAPREDITE VAŠE ZNANJE

Steknite nove veštine da bi ste bili efikasniji i pravovremeno reagovali na poslovne zahteve. Otključajte potencijal da bi ste ponudili bolje, brže i specijalizovanje usluge…