Upoznajte najpouzdanijeg radnika među robotizovanim totalnim stanicama.

Leica TS16 Totalna Stanica – Survey it.

Namenjena da se suoči sa bilo kakvim izazovom, zadatkom ili projektom, nova Leica TS16 automatizovana totalna stanica će vas pouzdano podržati i obezbediti tačne podatke uvek kada su vam potrebni. Zajedno sa Leica Captivate terenskim softverom i ATRplus sistemom za automatsko prepoznavanje reflektora u svim uslovima, TS16 može sa lakoćom ispuniti svaki zadatak.

Kada koristiti Leica TS16:

  • Najbolja u svojoj klasi, automatizovana totalna stanica za najširi obim mernih zadataka i aplikacija: uključujući merenje i obeležavanje instrumentom sa jednom ili sa dve osobe.
  • Topografski premer: merenje kontrolnih tačaka, izravnanje, računanja i prikupljanje podataka uz korišćenje moćnog sistema kodiranja i spajanja detalja na terenu.
  • Najviša efikasnost i produktivnost pri merenju i obeležavanju na gradilištu: prenos projekta na teren, kontrola izvedenog stanja, BIM i kontrola slobodnih profila.
  • Priprema gradilišta i vođenje mašina u infrastrukturnim projektima: kontrola gradilišta, premer, prenos projekta na teren, kontrola izvedenog stanja, vođenje mašina, i procedure fokusirane na rad sa putevima, prugama i tunelima.
  • Brzo i pouzdano praćenje lokacija, zgrada i objekata u realnom vremenu u svim okruženjima: savršen za periodični monitoring uz mogućnost nadogradnje i rešenje za automatski monitoring.

AutoHeight je nova funkcionalnost kod TS16 koja vam pomaže da visinu instrumenta izmerite jednostavnim pritiskom na dugme. Na ovaj način možete redukovati grešku, zaboraviti na korišćenje metra i uvek imati poverenja u izmerenu visinu instrumenta. Fokusirajte se na posao dok ćete zauzimanje stanice završiti za tren oka.

Da bi ste uvek znali gde se nalazi vaš instrument možete razmisliti o dodavanju LOC8 modula. On nije samo rešenje za praćenje i organizovanje korišćenja vaše opreme, već takođe i izvrsno rešenje za sprečavanje krađe. LOC8 vam daje mogućnost daljinskog zaključavanja i otključavanja totalnih stanica na jedan klik putem vaše aplikacije ili web naloga.

Leica TS16 dodatno nudi DynamicLock – funkcionalnost koja vam omogućava bolje fokusiranje na posao i bezbednost bez potrebe da stanete i čekate da instrument pronađe prizmu:

Dokazan

TS16 dolazi kao sinonim pouzdanosti i najmanjeg izgubljenog vremena na terenu, kao rezultat 200 godina istraživanja i razvoja. On će pronaći vašu prizmu, pratiti je i ponovo je naći ako to bude potrebno, bez prekidanja vašeg rada.

Dinamičan

Korišćenjem DynamicLock funkcionalnosti, bićete u mogućnosti da radite bez prekida, uštedite u vremenu i brže dođete do rezultata – uz podatke u koje se uvek možete pouzdati.

Siguran

TS16 poseduje brojne opcije koje pomažu u prevenciji krađe, kao što je PIN/PUK zaštita, alarm, mySecurity registracija na My world portalu. Takođe možete dodati i LOC8 modul, naše rešenje za sprečavanje krađe i lociranje instrumenta.

Povezan

Transferujte brzo vaše podatke sa terena u kancelariju i obrnuto. Vaš kancelarijski tim može proveriti podatke pre nego što napustite gradilište ili vas trenutno informisati o promenama u Projektu.

Za još bolje iskustvo u korišćenju iskoristite prednosti Leica Geosystems programa Aktivne korisničke podrške –  Active Customer Care. Naša globalna mreža iskusnih profesionalaca je uvek na raspolaganju da vam pomogne.