Unapredite vaše znanje

Istražite naše resurse da bi ste što bolje ovladali svim geodetskim aplikacijama, bilo produktivniji na terenu I u kancelariji. Naučite kako da potpuno iskoristite punu snagu vaše opreme uz prednosti koje obezbeđuju naša podrška i servisi.

Esencijalne veštine za geodete

Vekom-Unapredite-znanje-001

Captivate terenski softver

Ovladajte jednostavnim i kompleksnim geodetskim programima da bi ste uradili najkompleksnije projekte. Budite produktivniji na terenu i završite sve zadatke uz pomoć specijalizovanih programa.

Vekom-Unapredite-znanje-002

Infinity Office Softver

Naučite kako da kombinujete podatke i kako da vršite upravljanje, procesiranje, analizu i kontrolu kvaliteta geodetskih podataka iz totalnih stanica, digitalnih nivelira, GNSS prijemnika i bespilotnih letilica, kao da besprekorno…

Vekom-Unapredite-znanje-003

Totalne Stanice

Iskoristite onboard programe i funkcije na vašim totalnim stanicama, da bi ste lakše završili svakodnevne poslove. Naučite kako da pronađete najbolju totalnu stanicu za vaše potrebe, bez izmenama u radnim procesima i prenosu…

Vekom-Unapredite-znanje-004

GNSS rešenja

Pogledajte kako da zaboravite na libelu ili kako da na fotografijama vizuelno merite tačke nisu dostupne. Obezbedite da efikasno provedete vreme na terenu zahvaljujući našoj podršci i servisima koje nudimo u okviru GNSS rešenja.

Vekom-Unapredite-znanje-005

3D Lasersko skeniranje

Započnite sa 3D laserskim skeniranjem ili unapredite vašu tehnologiju za najvišu produktivnost.

Naši resursi će vam pomoći u svakoj fazi, bilo da je u pitanju prikupljanje, procesiranje, menadžment ili razmena podataka.

Vekom-Unapredite-znanje-006

Monitoring rešenja

Geodete poseduju veštine da detektuju pomeranja na objektima, tako da na osnovu tih informacija drugi stručnjaci mogu analizirati situaciju i donositi odgovarajuće odluke. Naučite kako vi možete obezbediti i prezentovati kvalitetne podatke potrebne za monitoring rešenja.

Preuzmite besplatan priručnik o osnovama geodetskih merenja, najčešće korišćenim instrumentima i svakodnevnim zadacima.

Vekom-Footer-001

VAŠ GEODETSKI PARTNER

Jedino Leica Geosystems ima 200 godina iskustva u oblasti geodezije. Pogledajte kako vas mi možemo podržati našim rešenjima za merenje i pozicioniranje vrhunskog kvaliteta.

Vekom-Footer-002

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Otkrijte kako vam  digitalizacija tehnologija i procesa može pomoći u poslovanju da kreirate nove mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate produktivnost.

Vekom-Footer-003

GEODETSKA REŠENJA

Bez obzira na kompleksnost projekta, u okviru našeg širokog portfolija za  merenje, pozicioniranje, vizuelizaciju, ćete naći rešenje koje će vam pomoći da budete…

Vekom-Footer-004

UNAPREDITE VAŠE ZNANJE

Steknite nove veštine da bi ste bili efikasniji i pravovremeno reagovali na poslovne zahteve. Otključajte potencijal da bi ste ponudili bolje, brže i specijalizovanje usluge…