Geodetska rešenja

Od puteva do zgrada, od mostova do industrijskih postrojenja, i svuda između, geodetska merenja su vitalna potreba današnjeg modernizovanog i globalizovanog društva. Istražite tehnologiju da bi postigli najtačnija merenja I ažurne podatke u cilju oblikovanja I kreiranja boljeg sveta.

Standardizujte vaš terenski softver sa Leica Captivate

Otkrijte sveobuhvatan terenski softver za GNSS i TPS opremu. Leica Captivate terenski softver obezbeđuje funkcionalnosti potrebne za kompletiranje svih terenskih zadataka. Sa izuzetnim 3D prikazom projektovanih modela na terenu i praktičnim programima praćenim jednostavnom za korišćenje „touch“ tehnologijom, Captivate obezbeđuje maksimum produktivnosti na terenu.

Leica Infinity – Neograničeno povezan kancelarijski softver

Upoznajte user-friendly kancelarijski softver za geodete i ostale profesionalce koji se bave terenskim merenjem. Investiranje u Infinity, obezbeđuje upravljanje, obradu, analizu i kontrolu kvaliteta podataka merenja iz totalnih stanica, digitalnih nivelira, , GNSS rovera i bespilotnih letilica.

Ponudite nove usluge koristeći monitoring rešenja

3D laserski skeneri za geodete

Leica Geosystems rešenja za 3D lasersko skeniranje nude kompetitivnu prednost geodetima, omogućavajući im prikupljanje bilo koje kompleksne geometrije uz najvišu produktivnost u svakoj situaciji. Bilo da prikupljate, procesirate, modelirate objekte ili razmenjujete podatke, naša rešenja za kompletni radni proces ispunjavaju potrebe svakog geodetskog projekta.

Najbolja totalna stanica za svaki posao

Od najviše do standardne tačnosti, i od potpuno automatizovanih do manuelnih, totalne stanice su raspoložive za sve poslove. Sa velikim izborom stanica koje koriste Leica Captivate softver, moguće je izabrati i koristiti najbolju stanicu bez potrebe za dodatnim treningom ljudstva, niti promenom radnih procedura.

Vodeća GNSS tehnologija

Leica Geosystems je razvila GNSS antenu sa pravom kompenzacijom nagiba i sa integrisanom tehnologijom Vizuelnog Pozicioniranja, dajući korisniku mogućnost vizuelnog merenja tačaka koje nisu dostupne za direktno merenje. Sva GNSS rešenja dolaze sa istim Captivate…

Monitoring rešenja

Počnite sa jednostavnim, manuelnim rešenjima za monitoring, pa ih nadogradite na kompleksnija, rešenja za automatski monitoring. Bez obzira na okruženje ili objekat koji zahteva praćenje, Leica Geosystems senzori, softver i servisi prikupljaju, procesiraju i izveštavaju o deformacijama…

Servisi sa kontinualnom vrednosti

Leica Geosystems nudi širok obim servisa koji obezbeđuju najefikasnije korišćenje opreme. Servisi obuhvataju mrežne GNSS korekcije, bezbedni transfer podataka u cloudu sa Leica Exchange servisom, podršku i održavanje putem CCP paketa, online trening i drugo.

Vekom-Footer-001

VAŠ GEODETSKI PARTNER

Jedino Leica Geosystems ima 200 godina iskustva u oblasti geodezije. Pogledajte kako vas mi možemo podržati našim rešenjima za merenje i pozicioniranje vrhunskog kvaliteta.

Vekom-Footer-002

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Otkrijte kako vam  digitalizacija tehnologija i procesa može pomoći u poslovanju da kreirate nove mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate produktivnost.

Vekom-Footer-003

GEODETSKA REŠENJA

Bez obzira na kompleksnost projekta, u okviru našeg širokog portfolija za  merenje, pozicioniranje, vizuelizaciju, ćete naći rešenje koje će vam pomoći da budete…

Vekom-Footer-004

UNAPREDITE VAŠE ZNANJE

Steknite nove veštine da bi ste bili efikasniji i pravovremeno reagovali na poslovne zahteve. Otključajte potencijal da bi ste ponudili bolje, brže i specijalizovanje usluge…