Jedinstveni pametni sistem koji će značajno povećati produktivnost na terenu.

Leica AP20 AutoPole

Leica AP20 AutoPole je jedinstveni pametni sistem koji povećava produktivnost naših robotizovanih totalnih stanica, uklanjajući poslednje analogne korake u digitalizaciji vaših geodetskih poslova. AP20 AutoPole je sistem koji se lako koristi, štedi vreme provedeno na terenu i smanjuje potrebnu za ispravkama merenih podataka pri obradi podataka  u kancelariji koristeći tri moćne pametne funkcije koje će transformisati način na koji radite.

Uslovi na radilištima su dinamični i promenljivi, a AP20 AutoPole olakšava da savladate izazove omogućavajući merenja sa nagnutim štapom, obezbeđujući automatsko očitavanje visine i  automatsko traženje i praćenje baš “prave” prizme. Savladajte lako prepreke na licu mesta podešavanjem visine i naginjanjem štapa da biste izmerili skrivenu tačku, brzo pronađite I pratite prizmu koristeći svoju robotizovanu totalnu stanicu, čak i kada više geodetskih ekipa radi istovremeno – sve sa sigurnošću da su vaša merenja tačna i pouzdana. Sa AP20 AutoPole sistemom, možete da nastavite i završite svoje projekte sa manje grešaka, visokom pouzdanošću i većom produktivnošću, uz značajno smanjenje ponovnih odlazaka na teren i kašnjenja.

Kompenzacija nagiba - Tilt Compensation

Povećajte produktivnost i efikasnost uz pomoć kompenzacije nagiba – Tilt Compensation, koja uklanja potrebu da vrhunite libelu na štapu. Merite i obeležavajte više tačaka u toku dana, lakše i komfornije, zadržavajući visoku tačnost i kvalitet podataka. Kompenzacija nagiba omogućava merenje tačaka sa štapom u bilo kom položaju, što povećava fleksibilnost i produktivnost na terenu uz mogućnost merenja čak i sa štapom okrenutim naopačke ili merenja nedostupnih tačaka.

Visina signala - PoleHeight

Uštedite vreme i eliminišite greške koje se mogu desiti prilikom manuelnog merenja i unosa visine signala u terenskom softveru, pri čemu se često prave manje ili veće greške. PoleHeight funkcionalnost omogućava automatsku promenu visine signala nakon svake promene i obezbeđuje pouzdana i tačna merenja. To isključuje potrebu da čitate, proveravate i unosite promene u visini signala, i eliminiše često dugotrajne napore da se pronađe pogrešna i unese prava visina pri obradi podataka u kancelariji. Manje vremena provedenog obradi više vremena za rad!

Broj prizme - TargetID

Budite nezaustavljivi koristeći Leica AP20 AutoPole sa TargetID funkcijom! Automatsko traženje, indentifikacija i praćenje prizme sprečava da slučajna merenja do nekih drugih signala i prekide u radu koji se mogu dogoditi na radilištu. TargetID funkcija omogućava da totalna stanica ili MultiStanica identifikuje vašu prizmu u pokretu. To sprečava pronalaženje i praćenje drugih reflektora, a pogotovu je važno kada na radilištu istovremeno radi više ekipa, povećavajući tako vaše operativno vreme.

Preuzmite Leica AP20 tehničke podatke

SRODNI PROIZVODI

Imate pitanja?