Manuelana totalna stanica za standardne poslove

Leica FlexLine TS03

Leica FlexLine TS03 je klasična manuelna totalna stanica za standardne poslove premera, koja omogućava da svoje poslove izvršavate jednostavno i efikasno.

Bilo da ste u visokogradnji, niskogradnji, da radite poslove premera i izrade podloga – TS03 vam pomaže da se sa svojim dnevnim izazovima nosite lagano i bez problema:

  • Menadžeri gradilišta  imaju prednosti jer njihove geodetske ekipe uz minimalno potrebno vreme mogu da radove na projektu izvedu unutar budžeta i na vreme.
  • Šefovi geodetskih ekipa  se mogu pouzdati u izdržljivost proizvoda, koji omogućava da planove prave na duže vreme.
  • Geodetski stručnjaci na terenu  rade brže mereći veći broj tačaka u toku dana, sa manje grešaka i skoro bez potrebe za ponovnim radovima.

Leica FlexLine: Nova generacija totalnih stanica
Nova Leica FlexLine serija je bazirana na dokazanom konceptu, koji donosi revoluciju u geodetska merenja već više od 200 godina. Za razliku od većine drugih  totalnih stanica na tržištu manuelne totalne stanice iz kompanije Leica Geosystems se fokusiraju na integrisanje najvišeg dostupnog kvaliteta, najniže ukupne cene posedovanja instrumenta, i najveće izdržljivosti, donoseći korisnicima da rade sa rešenjima koja su podstaknuta realnim i korisnim primenama.

Leica FlexField softver: Sveobuhvatan, moćan i jednostavan za korišćenje
TS03 ima ugrađen Leica FlexField softver, intuitivan, jednostavan za korišćenje, dobro poznat softver. Vođeni procesi, i lako razumljive grafike i ikone obezbeđuju kratak period privikavanja za rad sa ovim instrumentom. Softver čini nepotrebnu interpretaciju merenih vrednosti ili teksta i garantuje brže i jednostavnije  korišćenje, onda kada vam je to potrebno. Vrhunski precizan merni sistem, može da meri i na prizme i na bilo koji drugi objekat.

Servis i podrška: Globalno, lokalno i najbolje u klasi
Nove  FlexLine manuelne totalne stanice imaju vrhunske mogućnosti za  podršku i servis.  Active Customer Care program i  myWorld korisnički portal, daje korisnicima priliku da pristupe najnovijim nadogradnjama softvera, zatraže korisničku podršku ili koriste servis za zaštitu mySecurity. Ukoliko je aktiviran servis mySecurity, mehanizam za zaključavanje onemogućava korišćenje instrumenata licima koja nisu autorizovana, ili ga trajno zaključava.

Radite brže

Merite veći broja tačaka u toku radnog dana, zahvaljujući bržim mernim procedurama (beskonačni zavrtnji, triger taster, zavrtnji na obe strane instrumenta, vrhunski daljinomer i još mnogo toga), u kombinaciji sa jednostavnim a moćnim FlexField softverom. Ubrzajte obuku za rad sa instrumentom, koristite prednosti ergonomije instrumenta i pouzdanost. Smanjite greške i naknadna snimanja.

Koristite bez problema

Povećajte produktivnost i smanjite zastoje pouzdajući se u instrument koji jednostavno radi, a uz to ima i globalnu mrežu podrške i servisa.

Izaberite uređaj koji je napravljen da traje

Čak i posle godina korišćenja u teškim uslovima (blatnjavi tereni, prašina, pljuskovi, ekstremna toplota ili hladnoća), FlexLine još uvek radi sa istim nivoom poverenja tačnosti i pouzdanosti.

Kontrolišite svoju investiciju

Kvalitetni instrumenti su naš standard već skoro 200 godina, i zbog toga možete računati da je vaša investicija sigurna i da nema dodatnih troškova tokom celokupnog radnog veka vašeg instrumenta.